Kurzemes tūrisma asociācija, tupinot tradīciju, 24. novembrī, Jaunmoku pilī pasniedza tūrisma gada balvas "Lielais Jēkabs" septiņās nominācijās un apbalvoto vidū ir arī Ventspils novada ļaudis.

Nominācijā “Kultūrvieta Kurzemē” par uzvarētāju atzīta Popes Muiža, kurā aktīvi darbojas biedrība “Popes muiža”.

Savukārt nominācijā “Kurzemes tūrisma tēla veidotājs 2023”, kurā par uzvaru sacentās gan gidi, gan uzņēmumu vadītāji un stāstnieki, apbalvots un par “Kurzemes tūrisma tēla veidotāju 2023” atzīts Reinis Pižiks - aktīvās atpūtas piedāvājuma Dabalaba saimnieks.

Šogad pasākumā pirmo reizi tika pasniegtas arī astoņas īpašas balvas – Kurzemes tūrisma asociācijas Pateicības balvas astoņām Kurzemes pašvaldībām – Tukuma, Talsu, Kuldīgas, Saldus, Ventspils un Dienvidkurzemes novadiem, kā arī Liepājas un Ventspils pilsētām par nepārtraukto sadarbību un savstarpējo uzticēšanos kopīga Kurzemes tūrisma tēla veidošanā un mārketinga aktivitāšu realizēšanā.

Kurzemes reģiona novadu un valstpilsētu tūrisma informācijas centri izvirzīja sava novada uzņēmumus vai produktus sešās nominācijās. Vērtēšanu veica profesionāļu komandas, apmeklējot klātienē katru no izvirzītajiem nominantiem. Nominācijā Par nozīmīgu ieguldījumu Kurzemes tūrisma attīstībā ieguvēju nosaka Kurzemes tūrisma asociācijas valde.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: