SIA ANROJA priecājas paziņot, ka durvis vērusi zobārstniecības filiāle Ventspilī, Saules ielā 19. Mūsu mērķis ir paplašināt zobārstniecības praksi un nodrošināt mūsdienīgu, kvalitatīvu zobārstniecības pakalpojumu pieejamību Ventspils pilsētas un novada iedzīvotājiem.

Mūsu speciālisti regulāri apmeklē dažādas lekcijas un praktiskos kursus ne tikai Latvijā, bet galvenokārt ārzemēs, lai papildinātu savas zināšanas dažādos zobārstniecības virzienos, piemēram, endodontijā, protezēšanā, ķirurģijā un implantoloģijā.

Ventspils zobārstniecībā ANROJA ir pieejams gan dentālais mikroskops, kas ļauj veikt zobu kanālu ārstēšanu daudz labākā līmenī, gan arī 2023. gadā ražots datortomogrāfs, kas ļauj veikt rentgenizmeklējumus 2D un 3D formā, izmeklējot pilnībā abus žokļu rajonus, deguna blakusdobumus. Tāpat piedāvājam iespēju veikt specifisku izmeklējumu laterālo cefalometriju, kas būs noderīga ortodontijas pacientiem.

Jūsu smaids ir mūsu prioritāte, tādēļ Ventspils zobārstniecībā ANROJA katru dienu strādā sertificēti zobu higiēnisti un sertificēti zobārsti.

Ventspils zobārstniecība ANROJA piedāvā:
    • profesionālu mutes dobuma higiēnu;
    • zobu labošanu;
    • zobu sakņu kanālu ārstēšanu jeb endodontiju, arī mikroskopa kontrolē;
    • zobu protezēšanu;
    • zobu raušanu, arī gudrības zobu raušanu;
    • zobu implantoloģiju;
    • bērnu zobu ārstēšanu (bērnu zobu labošana un higiēna līdz 18 gadu vecumam bez maksas, ja pieejams valsts finansējums);
    • datortomogrāfijas izmeklējumus;
    • zobu balināšanu;
    • iespēju iegādāties dažādus zobu kopšanas līdzekļus.

Ventspils zobārstniecība ANROJA atrodas Ventspils pilsētas centrā, Saules ielā 19. Esam ērti sasniedzami gan vietējiem iedzīvotājiem, gan arī priecāsimies palīdzēt pacientiem no citām pilsētām. Zobārstniecības praksē rūpējamies ne tikai par kvalitatīvu un mūsdienīgu zobārstniecības pakalpojumu sniegšanu, bet arī par pacientu labsajūtu procedūru laikā, cenšoties radīt mājīgu atmosfēru.

Skaists smaids un kopts ķermenis ir ikdienas neatņemama sastāvdaļa labai pašsajūtai un dod pārliecību par sevi, tādēļ Ventspils zobārstniecībā ANROJA piedāvā PRF injekcijas.

PRF injekcijas pielietojamas zobārstniecībā (smaganu kabatu ārstēšanai) un ķirurģijā (brūču dzīšanas veicināšanai), dermatoloģijā un estētiskajā medicīnā, ja ir sausa, atopiska āda, vecuma izmaiņas sejā un ķermeņa ādā (tvirtuma, elastīguma zudums, krunkas u.c.), akne, hipertrofiskas rētas un strijas, alopēcija jeb plikpaurība.

Gaidīsim savus esošos un jaunos pacientus! Pieraksti ir atvērti, un zobu higiēnists pieejams jau NOVEMBRĪ! Nāc un izmēģini zobu higiēnu ar jauno EMS Master (zobu higiēna bez sāpēm)!

Ventspils zobārstniecības ANROJA tālrunis +371 28 24 2222

Zvani un pieraksties, jo mums rūp Tava veselība un skaists smaids padara pasauli labāku!

Lasi vēl