Priecīga izvērtās otrdienas pēcpusdiena Ventspils Mūzikas bibliotēkā, kad uzņēmuma “Bucher Municial” vārdā Mikus Brakanskis dāvināja Ventspils Mūzikas vidusskolai un bibliotēkai ģitāru ar slavenā Liepājas rokmūziķa Tomasa Kleina autogrāfu.

Kā teica Mikus: “Dalīts prieks – dubultprieks!” Ģitāra saņemta dāvanā, un uzņēmuma komanda vēlas, lai instrumenta skaņas sasniegtu pēc iespējas vairāk klausītāju sirdis. Tāpēc tas tiek dāvināts tiem, kuri iegulda lielu darbu mūzikas vēstījuma nodošanai nākamajām paaudzēm.  

Mūzikas bibliotēkas vadītāja Inga Aulmane saka lielu paldies par lielisko instrumentu: “Tas papildinās akcijā “Iedod uzspēlēt!” dāvātos instrumentus. Akcija tika sākta, lai līdzās  tradicionālajiem bibliotēku pakalpojumiem varētu piedāvāt jaunu – spēlēt kādu mūzikas instrumentu, apgūt pirmās spēles iemaņas un aizņemties to spēlēšanai mājās.”

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Janis Zvejnieks 26.10.2023, 20:44:02

    Izklausas pec bucera sleptas reklamas :)))Mans onkulis(no teva puses)bij legionars.Atceros,padomju laikos,kad sim bij garigais,uzrava feinas melodijas uz mutes ermoniku.Taka,mans ari ir gatavs,davinat mutes ermonikas ar manu parakstu, Ventspils muzikas bibliotekai.Presi nevajag,neesmu fotogenisks :)))

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: