Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas Ventspilī lūdz palīdzību attēlos redzamas personas identitātes noskaidrošanā. Valsts policija informē, ka vīrieša identitāte ir noskaidrota.

Valsts policija aicina aplūkot attēlos redzamo personu un ja jūsu rīcībā ir jebkāda informācija, kas sekmētu viņa personības un atrašanās vietas noskaidrošanu, lūdzam informēt Valsts policiju, zvanot pa tālruņa numuru 110. Tāpat aicinām atsaukties attēlos redzamo personu.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • 0
    Larijs Kukarans 13.07.2023, 16:11:05

    identitāti:) noskaidrot,kas tas ir par sprukstiņu,identitāti,neadekvāti,vel piepin kāds jaunlatvieš vārds.Pasak,kāds i spalvains aizdoms,ko viš i izdarijs,ja veikala kaut ko nospērs,ta lai veikal saimniek tiek a viņ gala,neviss cilvēkiem pras.Labāk būt ķērušies lielajiem laupitajiem klāt,kas valst līdz kliņķ i nolaiduš,to nevar,tapēc,ka viss i saistit,gatava banān republik!

  • 0
    Heinrich 13.07.2023, 17:21:01

    Lielie laupītāji atpērkas no cietuma ar drošības naudas iemaksu...

  • 0
    Janis Zvejnieks 13.07.2023, 20:23:44

    Ka tur ir a to dat aizsardzib ?Ja vi$ i kautko veikala fenderejs,tad veikal apsardzej vaidzej pie durvim nemt ciet,a ta ej nu pierad,ka tas vidika redzamais nav samontets.Irelande pat nevar iedomaties,ka Gard,kautkad zaglen meklet ar laikrakst palidzib.Cilveks sito redzot, uzreiz pats pieteiktos un iesudzet tiesa i laikrakst,i veikal,i Gard.Tuvakos divdesmit gads,cilveks varet dzivot kanarijsalas,sev neko neatsakot :)))

  • 0
    Janis Zvejnieks 13.07.2023, 20:36:05

    Dublina bij gadijums,kad onkul,ejot ara no veikal apstadinaj apsargs,jo vi$ kamera bij redzejs ka sis kautko esot fenderejs.Izradijas,ka vinam ir ceks uz visam precem.Ties piespried veikalam,vinam samaksat moralo kompensacij 30000e .Sini varianta ,veikals samaksat,Gard un VB atstat bez biksem :)))

  • 0
    Janis Zvejnieks 17.07.2023, 19:53:14

    Vents Balsij bonbong :)))) Mans vakars i izdevies,kartig var ierekt :))))) Mans palur, kas jauns vecajos rakstos un ko ieraug :))) Virel bilds ko polic mekle pazudus :))) Cik var saprast,ta tagat mekle,to virel zalja fraka,kam pasmakars redzams :))) Nu tur ir pavisam vienkar$ :)))Foto :Valsts policija,papras tam focetajam,lai sasprindzin smadzens :)))))))))))

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: