Pirmdien, 19. jūnijā, Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā Ventspilī vienas dienas laikā sešas ģimenes sagaidījušas savus bērniņus – puisīšus, turklāt kuplajā pulciņā pievienojas arī šī gada Ventspils Dzemdību nodaļā dzimušais sestais dvīņu pārītis.

Ventspils Dzemdību nodaļu kā vietu, kur sagaidīt savus dēliņus izvēlējušās ģimenes ne tikai no Ventspils, bet arī Kuldīgas, Liepājas un viena ģimene, lai piedzīvotu tikšanos ar savu bērniņu tieši šeit, ceļu mērojusi no Anglijas.

Ventspils Dzemdību un Ginekoloģijas bloka vadītājs Dr. Sergejs Tarasovs atzīst, ka šis ir īpašs gadījums, kas nes patiesu, neviltotu prieku un papildu motivāciju Dzemdību nodaļas personālam, klātesot, atbalstot un palīdzot puisīšiem nākt pasaulē.

Puisīša Logana vecāki, kuri dzīvo Anglijā, dalās pieredzē, ka vēlējušies dēliņu sagaidīt īpaši mierīgā vietā, kura atrodas tuvu jūrai - Ventspils esot bijusi īstā izvēle!

Mazā Aivara Tālivalda māmiņa, kura ieradusies no Liepājas, atzīmē: ''Izvēle sagaidīt savu otro bērniņu Ventspilī bija apzināta – ļoti vēlējos pieredzēt dzemdības ūdenī, turklāt lieliska saikne jau no pirmās tikšanās reizes izveidojās ar nodaļas vecāko vecmāti Baibu Mincenbergu, tāpēc nebija ne šaubu, ka otro mazulīti sagaidīšu šeit! Pieredze bija tik lieliska, ka arī nākamos bērniņus sagaidītu tikai Ventspilī!''

Ģimene no Kuldīgas, kuri savu meitiņu sagaidījuši Ventspilī, arī dvīnīšus nolēmuši sagaidīt tepat, Ventspilī. Ģimene atzinīgi vērtē Dzemdību nodaļas palātu mājīgumu un izsaka lielu pateicību vecmātei Diānai Zaļepskai.

Slimnīca vēl stipru veselību ģimenēm un mazajiem brašuļiem!

Topošās māmiņas Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā sagaida modernas, labiekārtotas palātas ar ziedu motīviem, kā arī ģimenes un paaugstināta komforta palātas ar divguļamām gultām un citām ērtībām. Ventspils slimnīca nodrošina gan tradicionālās, gan ūdens dzemdības, kuras pieņem kvalificēti ārsti un vecmātes, kā arī aprūpei pieejams mūsdienīgs aprīkojums.

Jau vairāk nekā 10 gadus slimnīca īpaši sveic gada pirmo un katru simto mazulīti! Par iemīļotu tradīciju kļuvis arī salidojums "Esmu dzimis Ventspilī", kur atkalredzēšanās prieku piedzīvo vecāki, speciālisti un, protams, paši Ventspilī dzimušie mazulīši.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    Heinrich 20.06.2023, 15:23:07

    Tas labi.Kad izaugs,varbūt būs braši karavīri.

  • -1
    +Arājs 1488/2 21.06.2023, 05:09:10

    https://www.youtube.com/watch?v=rguTK6qtF2A

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: