Aizvadītajās piecās diennaktīs, laika posmā no 3. maija plkst. 6.30 līdz 8. maija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Kurzemes reģiona pārvalde saņēma 41 izsaukumu - 19 uz ugunsgrēku dzēšanu, 11 uz glābšanas darbiem un vēl 11 izsaukumi bija maldinājumi.

Trešdien vienos dienā saņemts izsaukums uz Tārgales pagastu, kur bija aizdegusies automašīna. Notikuma vietā konstatēts, ka deg autokrāns 10 m2 platībā. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks. No autokrāna noplūda hidrauliskā eļļa, kas ar absorbenta palīdzību savākta. Dzēšanas darbi noslēdzās neilgi pirms trijiem dienā.

Ceturtdien Graudu ielā dega kūla un niedres 300 m2 platībā. Piektdien pēcpusdienā Ugālē piecstāvu sociālā aprūpes centra dzīvoklī uz plīts bija piededzis ēdiens 0,1 m2 platībā. Lielajā prospektā konteinerā dega atkritumi 4 m2 platībā.  Svētdien Vārves pagastā dega kūla 300 m2 platībā.

Visā Latvijā aizvadītajās diennaktīs VUGD saņēma 312 izsaukumus – 176 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā 45 uz kūlas ugunsgrēku dzēšanu un 16 uz meža ugunsgrēku dzēšanu, 80 uz glābšanas darbiem, bet 56 izsaukumi bija maldinājumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: