Ventspils Sociālais dienests atgādina, ka tikai šonedēļ, līdz 28. aprīlim plkst. 15 vēl var aizpildīt iesniegumu, lai saņemtu Ventspils pašvaldības vienreizējo pabalstu gada pirmajā pusē - Lieldienās.

Iesnieguma veidlapas pieejamas pie Sociālā dienesta ieejas durvīm Raiņa ielā 10 un Talsu ielā 39, vai Ventspils pilsētas mājas lapā www.ventspils.lv un Sociālā dienesta mājas lapā labklajiba.ventspils.lv.

Aizpildītos iesniegumus var iesniegt personīgi Sociālajā dienestā, ievietot pie ieejām izvietotajās pastkastītēs (pastkastītes tiek tukšotas darba laikā), kā arī nosūtot iesniegumu elektroniskā dokumenta veidā, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, uz e-pastu socdienests@ventspils.lv, vai arī nosūtot iesniegumu Sociālajam dienestam pa pastu.

Pabalstu Lieldienās 29 eiro apmērā var saņemt Ventspils pilsētā deklarēti pensionāri un personas ar invaliditāti, kuru pensijas apmērs mēnesī nepārsniedz 495 eiro (pirms nodokļu nomaksas) un nepilngadīgi bērni ar invaliditāti.

Pabalsta izmaksas veidi paredzēti, pārskaitot klienta norēķinu kontā, izmaksājot Sociālā dienesta kasēs, kā arī piegādājot klientu dzīves vietās.

Minētā atbalsta sniegšana šogad plānota vairāk kā 6100 personām, tam atvēlot vairāk kā 177 tūkst. eiro.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: