Filmu studija "Film Angels Studio" Korejas filmas "My Way" ("Mans ceļš") vajadzībām meklē aktierus masu skatiem.

Filmas vajadzībām tiek meklēti vīrieši vecumā no 18 līdz 35 gadiem, jo sevišķi atsaukties masu skatiem tiek aicināti vīrieši ar aziātiskiem sejas vaibstiem. Kā obligāta prasība dalībniekiem ir laba fiziskā sagatavotība.

Vairāk par atlasi var uzzināt no SIA "Film Angels Studio" sludinājumiem medijos.

Jau ziņots, ka grāvējfilmas "My Way" filmēšanas darbi sāksies maijā un ilgs līdz jūnijam. Filmas epizodes Latvijā tiks filmētas Rīgā, kino ciematiņā "Cinevilla" un Jūrkalnē.

Filmas vajadzībām Rīga pārvērtīsies 1944.gada Berlīnē un par 1948.gada Londonas olimpisko spēļu norises vietu, kino ciematiņš "Cinevilla" - par krievu ciematu, savukārt Kurzemes jūrmalas piekraste būs Amerikas kareivju pārņemtā Normandija.

Filmas "My Way" režisors ir Āzijas kino industrijas ietekmīgākais režisors Džegjū Kans (Je Kyu Kang).

Filma "My Way" ir stāsts par kādu korejiešu kareivi, kurš Otrā pasaules kara laikā, karodams Japānas, Krievijas un Vācijas armijās, Normandijā tiek saņemts ASV armijas gūstā. Par pamatu režisora jaunajai filmai "My Way" ņemta patiesa Otrā pasaules kara laikā tapusi fotogrāfija, kurā redzams korejiešu kareivis, kurš ietērpts vācu armijas uniformā. Fotogrāfija tapusi Amerikas kareivju pārņemtā Normandijā 1944.gadā. Balstoties uz vēsturisko fotogrāfiju un citiem vēstures faktiem, izveidojies stāsts par aziātu izcelsmes vīrieti Normandijā, kurš filmā tiek dēvēts par "korejiešu skrējēju".

Topošajā filmā būs divi galvenie varoņi - korejiešu izcelsmes karavīrs un japāņu karavīrs. Šie abi vīrieši dosies ilgā, nogurdinošā ceļojumā, un filmā atklāsies, kā šie divi cilvēki tiek galā ar savu pagātni un kā veido nākotni. Filma aprakstīs gan Otrā pasaules kara notikumus no Āzijas skatu punkta, gan saspīlētās Korejas un Japānas pagātnes attiecības.

Galveno lomu atveidotāji šajā filmā būs savās valstīs nozīmīgi aktieri. Arī filmas komanda tiek veidota no savu nozaru profesionāļiem no Japānas, Korejas un Ķīnas.

Filma "My Way" pie skatītājiem varētu nonākt šā gada beigās. Ar topošo filmu iecerēts iepazīstināt pēc iespējas plašāku skatītāju loku, tādēļ to plānots izplatīt Eiropā, Ziemeļamerikā, Ķīnā un Japānā.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: