Saistībā ar rekonstrukcijas darbiem no 3. aprīļa apmēram divus mēnešus Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) Ventspils tehniskās apskates stacijā, nebūs iespējams veikt tehnisko apskati kravas transportlīdzekļiem ar pilnu masu virs 3,5 tonnām, informē CSDD pārstāvji.

Plānots, ka Ventspils tehniskās apskates stacijas kravas līnijas rekonstrukcijas darbi noslēgsies divu mēnešu laikā līdz 5. jūnijam

Ja transportlīdzekļa tehniskās apskates termiņš beidzas laikā, kad paredzēta tehniskās apskates stacijas rekonstrukcija, klienti tiek aicināti tehnisko apskati transportlīdzekļiem ar pilnu masu virs 3,5 tonnām veikt līdz 31. martam. Pretējā gadījumā būs jādodas uz jebkuru citu tehniskās apskates staciju, kurā tiek veikta kravas automobiļu tehniskā apskate.

Rekonstrukcijas laikā CSDD klienti var izmantot Ventspilij tuvākās tehniskās apskates stacijas Talsos, Grobiņā vai Saldū.

Talsos tehnisko apskati transportlīdzekļiem ar pilnu masu virs 3,5 tonnām iespējams veikt pirmdienās, otrdienās, trešdienās un piektdienās no plkst.8.30 līdz 17, ceturtdienās no plkst.8.30 līdz 19 un sestdienās no plkst.8.30 līdz 14.

Grobiņā tehnisko apskati transportlīdzekļiem ar pilnu masu virs 3,5 tonnām iespējams veikt pirmdienās, trešdienās, ceturtdienās un piektdienās no plkst.8.30 līdz 17, otrdienās no plkst.8.30 līdz 19 un sestdienās no plkst.8.30 līdz 14.

Savukārt Saldū tehnisko apskati visu veidu transportlīdzekļiem iespējams veikt pirmdienās no plkst.8.30 līdz 19, bet otrdienās, trešdienās, ceturtdienās un piektdienās no plkst.8.30 līdz 17.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: