Ir noticis īsts Ziemassvētku brīnums – pagājušā gada izskaņā rīkotajā labdarības skrējiena akcijā kopīgiem spēkiem izdevies saziedot 3233 eiro, kas ir ievērojami vairāk nekā iepriekšējos gados. Ziedojums sarūpēts trīsgadīgajam ventspilniekam Madaram Rūsim.

Ventas Balss jau rakstīja, ka Otrajos Ziemassvētkos biedrība Matisons Runner's Club aicināja ikvienu interesentu piedzīvot atbalsta pasākumu – labdarības skrējienu, lai palīdzētu ventspilniekam Madaram Rūsim uzlabot veselību un atvieglot ikdienu arī viņa ģimenei. Trīsgadīgajam Madaram ir autiskā spektra traucējumi.

Līdz 26. decembrim, kad notika labdarības skrējiens, ar līdzcilvēku atbalstu bija izdevies saziedot 1575,30 eiro, taču ikviens, kam bija tāda vēlme, savu ziedojumu uz biedrības bankas kontu varēja pārskaitīt līdz pat 31. decembrim. Kā norāda skrējēju kluba treneris Aigars Matisons, piedzīvots īsts brīnums – pašā gada izskaņā kontā ieripoja prāva naudas summa, iepriekšminēto savākto ziedojuma summu dubultojot: «Esam patīkami pārsteigti par gala ciparu, kas ar līdzcilvēku atbalstu tika saziedots – šogad skrējiens notika jau sesto reizi, un pa visiem šiem gadiem mums ir izdevies savākt rekordlielu summu – 3233 eiro. Vislielākā pateicība ikvienam, kas atbalstīja Madaru un visu viņa ģimeni! Paldies par dāsnumu un sirsnību! Paldies visiem, kas iesaistījās šajā kopīgajā darbā.»

Saņemot šo prieka ziņu, Madara mamma un tētis bija patiesi aizkustināti, sakot vēlreiz visiem lielu paldies un vēlot labu veselību. «Tas ir patiesi liels pārsteigums! Milzīgs paldies visiem, un lai visiem laba veselība! Tagad varēsim nodrošināt Madaram tik ļoti vajadzīgo ABA terapiju, kas diemžēl nav valsts apmaksāta,» prieka asaras nespēja noslēpt Madara mamma Vita, kuru biedrības pārstāvji sastapa svētdien, lai dalītos ar šo priecīgo ziņu. Iepriekšējā reizē, kad ģimene saņēma informāciju par saziedoto naudu, Madars nevarēja būt klāt, jo bija apslimis, taču šoreiz ģimene tika iepriecināta, klātesot arī pašam Madaram. Ģimene ļoti cerīgi raugās uz ABA terapiju, jo pēc katra kursa zēnam ir vērojami jūtami uzlabojumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: