Mēs vēlētos teikt, ka lielai ģimenei, ir lielas vajadzības. Un vistiešākajā mērā to var attiecināt uz sadzīviskām lietām, piemēram, ledusskapi. Kā lielai ģimenei izvēlēties ledusskapi, lai tas funkcionētu ar maksimālu atdevi un tajā varētu ielikt visu pārtiku, kas nepieciešama lielai ģimenei? Mums ir idejas un padomi, kas var palīdzēt īstā ledusskapja iegādē.

Pirms ledusskapja pirkšanas noteikti ir jāsaprot, kāda izmēra ledusskapi iegādāties, tātad, lai tās ietilptu Jūsu virtuvē. Vislabāk ir izdomāt, kurā vietā virtuvē ledusskapis atradīsies, tad aplūkot izvēlētā ledusskapja izmērus un salīdzināt tos ar ledusskapja vietu virtuvē. Tā Jūs varēsiet aiztaupīt sev virkni negaidītu situāciju, kas var izveidoties, ja pirms ledusskapja iegādes netiek padomāts par tā izmēru.

Lielas  ģimenes izvēle

Ledusskapis Side - by - Side ir atrodams daudzās mājās, kur dzīvo liela ģimene. Protams, primārā priekšrocība, ir ledusskapja lielais izmērs jeb ietilpība. Side - by - side ledusskapja galvenā atšķirība no citiem ledusskapjiem ir tāda, ka tam ir divas daļas, līdz ar to arī divas durvis.

Šādam ledusskapim saldētava ir izvietota abās pusēs, kas ļauj gan  ērti izkārtot produktus, gan tos ērti izņemt. Jo pārskatāmāk izvietosiet visus produktus, jo ātrāk varēsiet atrast to, kas konkrētajā brīdī ir nepieciešams, lai pagatavotu gardu maltīti visai ģimenei.

Side - by - Side ledusskapi ir iespējams iegādāties arī ar dažādām papildus funkcijām, piemēram, ar ledus gatavošanas iebūvētu ierīci un aukstā ūdens mašīnu. Ir arī Side - by -Side ledusskapju modeļi, kas var pagatavot sorbertu. Par ko tādu noteikti sajūsmā būs mazie ģimenes locekļi.

Divdurvju ledusskapnis virtuvē aizņems daudz vietas, tāpēc ir vērts padomāt par to, lai tas iekļautos interjerā. Tātad saskaņot ledusskapi ar pārējām virtuves mēbelēm.

Varbūt Jūsu virtuvei un ģimenes vajadzībām tomēr labāk derēs iebūvējamā ledusskapja modelis. Izvēloties iebūvējamo ledusskapi, tas ir jāieplāno jau virtuves iekārtošanas laikā, lai  saprastu, kur to ērtāk ir ievietot. Tas var būt gan starp kādiem zemākiem plauktiem, gan arī acu līmenī.

Funkcionālā līmenī iebūvējamais ledusskapis neatšķiras no citiem ledusskapju modeļiem. Iebūvējamajiem ledusskapjiem pat ir krietni vien augstāka skaņas un siltuma izolācija. Toties iebūvējamajiem ledusskapjiem būs mazāks tilpums, nekā divdurvju ledusskapim.

Katrai ģimenei ir savas vajadzības un jau izstrādāta sistēma, kad, cik daudz iegādāties pārtiku, kā to uzglabāt un, kad un kā pagatavot. Pirms iebūvējamā ledusskapja pirkšanas, ir lietderīgi zināt, ka šim ledusskapim ir modeļi gan ar dažādu saldētavu izvietojumu, gan arī bez saldētavas. 

Kāda zīmola ledusskapim dot priekšroku

Ja noslieksieties par labu divdurvju ledusskapim, tad ir vērts apsvērt Hisense ražotos ledusskapjus, kas piedāvā ļoti plašu izvēli tieši šo modeļu ledusskapjiem. Par klasiskām ledusskapju ražotāju firmām varam uzskatīt Bosch, Samsung, Whirpool, kas ieguvušas cilvēku uzticību ļoti daudzu gadu garumā.

Divdurvju vai iebūvējamais ledusskapis nav lēts pirkums, tādēļ iespējams, ka tā iegādi būtu  jāieplāno laicīgi. Ja izvēlēsieties iegādāties kādu no ledusskapjiem, kas pieejami e - veikalā 220.lv, tad to būs iespējams noformēt arī līzinga maksājumā. Kas nozīmē, ka  katru mēnesi veiksiet nelielu  maksājumu, līdz visa summa būs izmaksāta.

E- veikals 220.lv ir unikāls ar plašo preču klāstu un piedāvājumu, kas nozīmē, ka, lai arī kādas būtu Jūsu prasības un vajadzības, Jūs noteikti interneta veikalā 220.lv atradīsiet savai ģimenei piemērotu ledusskapi.

Lasi vēl