Ventspils valstpilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Aigo Gūtmanis 30. gadadienā Ventspils Pašvaldības policijai svinīgi pasniedza jaunas patruļautomašīnas VW CADDY atslēgas.

Šī patruļautomašīna nomainīs jau četrus gadus nokalpojušo patruļautomašīnu, kuras nobraukums ir gandrīz pusmiljons kilometru un kuras turpmākā ekspluatācija vairs nav pašvaldībai ekonomiski izdevīga. Jaunā patruļautomašīna sniegs iespēju Ventspils Pašvaldības policijai arī turpmāk nodrošināt Ventspils iedzīvotājiem un viesiem drošību un sabiedrisko kārtību.

Gūtmanis arī informēja, ka nākamajā gadā pašvaldības policijas saņems vēl divus jaunos auto, kas nozīmē, ka patruļmašīnu autoparks būs pilnībā atjaunots. Pašvaldības policijas rīcībā tāpat ir arī divas apvidus automašīnas. Pašvaldības policijai priekšnieks Ojārs Rudzītis skaidro, ka savu laiku nokalpojušās automašīnas tiek novērtētas un pārdotas izsolē. Nav izslēgts, ka, ņemot vērā kopējās tendences un iespējamos atbalsta pasākumus, nākotnē arī policija varētu pāriet uz elektriskajiem auto.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Gārfilds 19.10.2022, 17:32:39

    Cik redzu, šis bez "būra". Kāda te var būt drošība? Čigānus klēpī sēdinās?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: