Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 29. augusta plkst. 6.30 līdz 30. augusta plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Kurzemes reģiona brigāde saņēma septiņus izsaukumus – trīs uz ugunsgrēku dzēšanu, trīs uz glābšanas darbiem un vēl viens izsaukums bija maldinājums.

Pēcpusdienā Kuldīgas ielā aizdegās vieglās automašīnas priekšējais lukturis. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās ugunsgrēks nodzēsts ar ugunsdzēsības aparātu.

Neilgi pirms astoņiem vakarā ugunsdzēsēji glābēji saņēma informāciju, ka Vidumgrāvī ir noplūdusi nezināma viela. Ugunsdzēsēji glābēji ūdenstilpē uzstādīja absorbējošas un norobežojušas bonas, lai apturētu noplūdes izplatīšanos. Sadarbībā ar Valsts vides dienestu tika konstatēts, ka ūdenstilpē noplūdusi krāsa un celtniecības putekļi. Darbs notikuma vietā noslēdzās plkst. 21.16.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 61 izsaukumu –  15 uz ugunsgrēku dzēšanu, tajā skaitā vienu uz meža ugunsgrēku, 34 uz glābšanas darbiem, bet 12 izsaukumi bija maldinājumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: