Pašvaldības policija ar Lauku atbalsta dienesta atbalstu projekta ''Zivju resursu kontroles aprīkojuma papildināšana, pludmales drošības un aprīkojuma izveide, uzlabojot glābšanas posteņa ēkas infrastruktūru'' ietvaros ir uzstādījusi radiosakaru retranslatoru Medņu ielā 42.

Iegādātās radiostacijas un uzstādītais radiosakaru retranslators uzlabos saziņu glābēju starpā, lai nodrošinātu piekrastes dabas vērtību un vides resursu saglabāšanu, patrulējot piekrastes zonā.

Projekta ietvaros tiks iegādāta arī laiva bez motora. Iepriekš jau tika informēts, ka ar Lauku atbalsta dienesta atbalstu Pašvaldības policija ir iegādājusies laivas motoru izmantošanai jūras ūdeņos. Šo abu projektu realizācijas rezultātā Pašvaldības policija iegūs augstvērtīgu laivu izmantošanai jūras ūdeņos piekrastes dabas vērtību aizsargāšanai un vides resursu saglabāšanai.

Tāpat, projekta ietvaros tiks veikti arī energoefektivitātes uzlabošanas darbi glābšanas dienesta ēkai un sakārtošanas darbi novērošanas tornim.

Glābšanas dienesta ēkas pārbūvei kā kompleksai būvei ar glābšanas torni tiek plānota telpu pārplānošana un pārbūve funkcionalitātes nodrošināšanai un fasādes atjaunošana, telpu apdares remonts u.c. Pārbūves rezultātā ēkā tiks ieviesti risinājumi, kas pēc būtības ir vides resursus saudzējošu tehnoloģiju izmantošana.

Projekta kopējās izmaksas ir EUR 131 389, t.sk. Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda finansējums EUR 116 511. Projekts tiks īstenots līdz 2023. gada 22. septembrim.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    Vadims Kevrelis 21.07.2022, 16:24:56

    Jautājums PP ,vai Jūsu rīcība ir iekārta ar kuru akvalangistam zem ūdens ir iespēja uzturēt mutiskus sakarus. Paldies.

  • 0
    Lielais Kretīns 22.07.2022, 09:58:03

    Ļoti labi

  • 0
    pasvaldibas.policija@ventspils.lv 22.07.2022, 15:05:18

    Atbildot uz komentāru interneta vietnē www.ventasbalss.lv, Ventspils pašvaldības policija paskaidro, ka Ventspils pašvaldības policijas rīcībā nav iekārtu ar kuru akvalangistiem zem ūdens ir iespēja uzturēt mutiskus sakarus.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: