Šodien ar ģimnāzistu uzvaru noslēdzies ikgadējais Ventspils vispārizglītojošo skolu informācijas tehnoloģiju konkurss „ITiņš”.

 Šogad konkursā piedalījās desmit komandas no deviņām skolām - Ventspils 1. pamatskolas, Ventspils 2. pamatskolas, Ventspils 1. ģimnāzijas, Ventspils 2. vidusskolas, Ventspils 3. vidusskolas, Ventspils 4. vidusskolas, Ventspils 5. vidusskolas un Ventspils 6. vidusskolas (krievu un latviešu plūsma).

Sīvā konkurencē pārspējot savus vienaudžus no citām skolām, šogad uzvaru svinēja Ventspils 1. ģimnāzijas komanda. Ar pavisam nelielu punktu starpību otro vietu izcīnīja Ventspils 5. vidusskola, bet godpilno 3. vietu – Ventspils 2. vidusskolas komanda.

Skolēni sacentās dažādu uzdevumu risināšanā – prezentāciju veidošanā un prezentēšanas mākslā, datora sastāvdaļu atpazīšanā, MS Excel izmantošanā u.c. uzdevumos. Katru gadu skolēnu erudīcija tiek pārbaudīta saistībā ar kādu īpašu programmu, kas nav iekļauta informātikas standartā. Šogad šis īpašais uzdevums bija par Google vietņu veidošanu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: