Kosmetoloģijas pētījumi liecina, ka mūsu āda pašreizējā vidē nespēj pareizi elpot. Ja dzīvojat lielā pilsētā, kur ir intensīva satiksme, rūpnīcas un citi piesārņojuma avoti, gaisa piesārņojums ir īpaši liels. Stress, piesārņojums un skābekļa trūkums ir galvenie ādas apdraudējumi.

Tas viss izraisa priekšlaicīgu ādas novecošanos. Ikdienas vides faktoru iedarbība negatīvi ietekmē ādas aizsargbarjeru un brīvo radikāļu skaitu, kā rezultātā rodas šūnu hipoksija (atsevišķiem orgāniem, audiem vai visam organismam trūkst skābekļa) un priekšlaicīga ādas novecošanās.

Tagad vairāk nekā jebkad agrāk mēs ievērojamu dienas daļu pavadām pie ekrāniem - gan darbā, gan izklaidējoties, gan socializējoties ar draugiem. Taču daudzi no mums neapzinās, ka, jo vairāk laika pavadām pie klēpjdatoriem un mobilajiem tālruņiem, jo lielāku kaitējumu varam nodarīt savai ādai. Kā izrādās, acu nogurums no digitālajām ierīcēm nav vienīgais iemesls, kāpēc Jums vajadzētu apsvērt iespēju samazināt ekrānā pavadīto laiku. Pastāvīga TV ekrānu, datoru un citu digitālo ierīču izstarotā zilā gaismas iedarbība var kaitēt Jūsu ādai tāpat kā saules stari.

Kādi faktori ietekmē skābekļa trūkumu ādā?

Nav noslēpums, ka skābekļa piesātinājums ādas šūnās ir būtisks, lai saglabātu jaunu un mirdzošu sejas toni. Visiem šūnās notiekošajiem būtiskajiem procesiem ir nepieciešams pietiekams skābekļa daudzums. Ādas šūnu darbībai ir būtiski uzturēt labu skābekļa piesātinājuma līmeni, jo ādai kaitē gaisa piesārņojums un skābekļa trūkums. Skābekļa trūkums ādā var izraisīt dažādas ādas problēmas, ieskaitot dehidratāciju, pinnes, pūtītes, iekaisumus, agrīnu novecošanos, ādas pigmentāciju un apsārtumu.

Kādu labumu skābekļa sejas kopšanas līdzekļi sniedz ādai?

Mūsu ķermeņa, tostarp ādas, šūnām ir nepieciešams skābeklis, lai tās pareizi funkcionētu un saglabātu veselību. Skābekļa sejas procedūras un kopšanas līdzekļi palīdz piegādāt skābekli ādas dziļākajiem slāņiem, kas var nesaņemt tikpat daudz skābekļa kā ārējais slānis.

Lietojot ādas uzlabojošus un veicinošus kopšanas līdzekļus, tā spēs ilgāk saglabāt savu elastību un tvirtumu, vecās šūnas tajā efektīvāk nomainīsies uz jaunām – skābeklis veicina jaunu šūnu attīstību un vairošanos, kas ir būtisks faktors ātrākai ādas šūnu nomaiņai. Pietiekams skābekļa daudzums veicina ādas jauneklīgu izskatu, paātrina brūču dzīšanu un mazina ādas novecošanās sekas.

Ko var darīt, lai izvairītos no skābekļa deficīta?

CARELIKA OXYGESKIN tehnoloģija ir risinājums cilvēkiem, kuri pastāvīgi ir pakļauti agresīvas pilsētvides un zema skābekļa līmeņa negatīvajai ietekmei. Ādu, kurai trūkst skābekļa, var apstrādāt ar šo tehnoloģiju saturošu līdzekli, kas aktivizē ādas skābekļa apmaiņas mehānismus, kā rezultātā uzlabojot ādas izskatu un elastību. Tā tehnoloģija ir īpaši izstrādāta, lai piesātinātu un apgādātu ādu ar skābekli un pasargātu to no agresīvās pilsētvides negatīvās ietekmes.

OXYGESKIN atjauno ādas spēju pielāgoties stresam novecošanas, apkārtējas vides vai digitālā piesārņojuma ietekmē. Dažādu ādu ietekmējošo faktoru apstākļos šī sastāvdaļa palīdz atjaunot ādas mirdzumu un pastiprina skābekļa uzsūkšanos, uzlabojot ādas kvalitāti.

CARELIKA sava līdzekļa Blue light protection shield produktā izmanto šo tehnoloģiju, lai tas palīdzētu aizsargāt gan pret vides piesārņojumiem, gan pret zilo gaismu un elektromagnētisko starojumu, ko izstaro digitālās ierīces. Tas ir ideāli piemērots cilvēkiem, kuri dzīvo pilsētās un daudz laika pavada datora, viedtālruņa vai citas ierīces priekšā.

Ja meklējat produktu, kas mūsdienu dzīvesveida apstākļos palīdzēs saglabāt jaunības izskatu, tad tos atradīsiet https://e-meistars.lv/ vai apmkelējot klātienes veikalus Rīgā, Republikas laukumā 3, t/c Rīga Plaza un Jelgavā, Lielā iela 18.

Iespējams iegādāties profesionālu kosmētiku un matu kopšanas līdzekļus par akcijas cenām, un sagatavot vai izvēlēties jau sagatavotu dāvanu komplektu sev tuvam cilvēkam. Patīkamas atlaides profesionāļiem (frizieriem, skaistumkopšanas saloniem u.c.).

Lasi vēl