Gada nogalē Ventas Balss vēlas iepriecināt ventspilniekus, dāvanā sarūpējot laikraksta abonementu nākamajam gadam. Katrs žurnālists izvēlējās savu īpašo cilvēku, organizāciju vai iestādi, kam šo dāvanu pasniegt.

Žurnāliste Kristīne Purviņa Ventas Balss gada abonementu pasniedza pilsētnieku iemīļotajai kafetērijai Bitīte.

Kafetērijas īpašnieks Oskars Bierants pret Ventas Balsi vienmēr ir izturējies ar pietāti. «Šo gadu laikā mums ir izveidojusies lieliska sadarbība. Oskars vienmēr ir atsaucīgs, kad viņam zvanam un vaicājam pēc viedokļa vai komentāra. Viņš labprāt dalās ar savu darba pieredzi, vienmēr ir gatavs sniegt komentāru par savas nozares aktualitātēm,» savu izvēli pamato Purviņa. Turklāt Oskara komentāri un viedokļi ir izvērsti un interesanti. Lai arī kādas grūtības piemeklē viņa biznesu, Oskara pozīcija ir optimistiska ar apņemšanos nepadoties. Arī saņemot Ventas Balss gada abonementu Oskars uzsver, ka šobrīd pats svarīgākais ir nezaudēt optimismu. Viņam žēl redzēt, ka sabiedrībā notiek šķelšanās un daudzi aizbrauc projām, tomēr ar cerībām, ka viņi atgriezīsies Latvijā. «Es kā mazais uzņēmējs teiktu – atbalstam savējos. Galvenais ir visiem turēties kopā un atbalstīt vienam otru. Gan jau būs labi. Šobrīd izbaudām ziemu,» saka Oskars.

Kafejnīca Bitīte Ventspilī darbojas jau vairāk nekā sešus gadus. Būtiski, ka kafetērijas darbībā ir iesaistījusies visa ģimene – mamma un sieva. Tas ir ģimenes uzņēmums. Un to Oskars arī uzsvēris kādā no rakstiem mūsu avīzē, ka ģimene ir pats lielākais atbalsts grūtā brīdī, it īpaši tagad pandēmijas laikā, kad ēdināšanas nozarei klājas sevišķi grūti.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    domāju 20.12.2021, 15:54:02

    Prieks par Bitīti!

  • -1
    Cita ventspilniece. 20.12.2021, 16:11:04

    Lai veicas!
    Produkcija tiešām laba.Kopš "Mūsmāju" ražojumus boikotējam (labi zināmu iemeslu dēļ).

  • -1
    Gārfilds 20.12.2021, 18:14:31

    Tieši tā. Pīrādziņš paveica savu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: