No 23. līdz 25. jūlijā Ventspilī notiks Baltijas ielu kultūras un sporta pasākums “Ghetto Games Ventspilī 2021”, kas pulcēs šo jomu profesionāļus un sekotāju no Latvijas un Baltijas valstīm, taču pasākumā laikā paredzēti arī satiksmes ierobežojumi.

No 23. jūlija plkst. 18 līdz 26. jūlija pusnaktij tiks slēgta autotransporta satiksme Lielā prospekta posmā no Kuldīgas ielas līdz Aleksandra ielai, kā arī posmā no Ganību ielas līdz Kuldīgas ielai. Nebūs iespējama transporta kustība garāžu kooperatīvā „Ventspils Automobilists” aiz veikala „Rubīns”, kā arī autotransporta novietošana pie daudzdzīvokļu mājām slēgtajā ielu posmā, tādēļ automašīnas būtu vēlams novietot pie Olimpiskā centra „Ventspils” viesnīcas vai teritorijā ap Lielo laukumu.

Festivāla laikā tiks slēgta autobusu pietura pie Lielā laukuma. Atsevišķos maršrutos tiks mainīts kustības ceļš. Sīkāku informāciju iespējams saņemt, zvanot PSIA „Ventspils Reiss” pārvadājumu daļai pa tālruni 63622412.

"Ghetto Games"  festivālā notiks sacensības un aktivitātes BMX frīstailā, ekstrēmajā skrituļslidošanā, ekstrēmajos skrituļdēļos, ekstrēmajos skrejriteņos. ielu dejās, ielu basketbolā, ielu florbolā, ielu futbolā, u.c. Kā arī šogad pirmo reizi 23.jūlija vakarā uz skatuves norisināsies Brīvrunu batls un 24. jūlija vakarā Ghetto fight cīņas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: