Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 25. maija plkst. 6.30 līdz 26. maija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigāde saņēma sešus izsaukumus - trīs uz ugunsgrēku dzēšanu, divus uz glābšanas darbiem, bet viens izsaukums bija maldinājums.

Vakar plkst 13.32 saņemts izsaukums uz Lidotāju ielu Ventspilī, kur dzīvojamā mājā bija nostrādājis dūmu detektors. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka piecstāvu dzīvojamās mājas dzīvoklī piededzis uz plīts bez uzraudzības atstāts ēdiens. Plkst. 13.47 darbi notikuma vietā pabeigti.

Plkst. 17.29 VUGD saņēma izsaukumu uz Rūpnīcas ielu Ugālē, kur dega šķūnis 250m2 platībā. Notikumā strādāja septiņi ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot trīs specializētos ugunsdzēsības transportlīdzekļus. Ugunsdzēsēji glābēji no liesmām nosargāja septiņus metrus attālo šķūni. Plkst. 22.11 ugunsgrēks likvidēts.

Plkst. 19.03 tika saņemts izsaukums uz P.Stradiņa ielu Ventspilī, kur dega atkritumi 1m2 platībā. Plkst. 19.29 ugunsgrēks likvidēts.

Šonakt plkst. 2.18 saņemts izsaukums uz Grobiņas novada Medzes pagastu, kur uz autoceļa Grobiņa – Ventspils bija nolūzis koks. Ugunsdzēsēji glābēji koku sazāģēja un atbrīvoja ceļa braucamo daļu. Plkst. 2.54 darbi notikuma vietā pabeigti.

Aizvadītajā diennaktī visā Latvijā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma 41 izsaukumus - desmit uz ugunsgrēku dzēšanu, 27 uz glābšanas darbiem, bet četri izsaukumi bija maldinājumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: