Lai pēc iespējas vairāk un labāk ventspilniekiem pastāstītu par brīvostas darbu, Ventspils brīvostas pārvalde sadarbībā ar SIA „Ventas Balss” sākusi veidot „Brīvostas Ziņas”.

Ventspils brīvostas jaunumus varēs lasīt laikrakstā, portālā un klausīties radio.

Ventspils brīvosta ir nozīmīga Ventspils ekonomikas un attīstības daļa, turklāt brīvostas teritorija aizņem ap 40% pilsētas. Ir gandarījums, ka, kā liecina socioloģisko pētījumu rezultāti, gadu no gada palielinās to iedzīvotāju skaits, kuri brīvostas darbu vērtē pozitīvi. Tomēr nereti Interneta vidē vai atsevišķās aptaujās parādās tādi jautājumi vai pārmetumi brīvostai, kas uz brīvostas darbu nemaz neattiecas, kas varētu liecināt, ka ventspilnieku informētība par brīvostas darbu ir nepietiekama.

„Veiksmīgam brīvostas darbam ventspilnieku izpratne un atbalsts ir ļoti svarīgs. Mums nevajag, lai ventspilnieki brīvostu nepamatoti slavētu, bet gan lai izprastu tās darbu un kļūtu par vērtīgiem sadarbības partneriem, saprastu, ko Ventspils brīvosta dod pilsētai un arī paši nestāvētu malā, bet iespējas izmantotu,” uzskata Ventspils brīvostas pārvaldes Mārketinga un attīstības nodaļas vadītājs Igors Udodovs.

Sadarbībā ar SIA „Ventas Balss” brīvostas pārvalde sākusi veidot īpašu laikraksta lapu „Brīvostas Ziņas” gan latviešu, gan krievu valodās laikraksta un Interneta versijās. „Brīvostas Ziņas” iznāk otrdienās. Tāpat „Brīvostas Ziņas” otrdienās dzirdamas SIA "Ventspils Radio" radioprogrammā "Hiti Rossii" (100,5 FM) un no marta vidus arī "Latviešu radio" (94,5 FM).

Ventspils brīvostas pārvalde aicina iedzīvotājus uzdot sev interesējošus jautājumus vai rosināt tēmas, par ko plašāk informēt „Brīvostas Ziņās”. Savus ierosinājumus aicinām sūtīt laikrakstam „Ventas Balss” vai Ventspils brīvostas pārvaldei uz e-pastu marketing@portofventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: