Ir pagājis gads, kopš darbojas 2010. gadā ievēlētā Ventspils Augstskolas Studentu padome, tāpēc ir pienācis laiks dot iespēju arī citiem studentiem pierādīt sevi un kļūt par pilnvērtīgiem Studentu padomes locekļiem, kam ir tiesības vēlēt/balsot par dažādu lēmumu pieņemšanu.

Vēlēšanas notiks 1.martā, savukārt priekšvēlēšanu aģitācija notiks 28.februārī plkst. 19.00 B1 auditorijā, bet jau no plkst. 18.30 varēs redzēt video par gada laikā padarīto, informē Laura Videjusa, VeA Studentu padomes Sabiedrisko attiecību komisijas vadītāja.

Studentu padome (SP) ir studentus pārstāvoša augstskolas struktūrvienība, kura rūpējas par studentu labklājību, sabiedriskās dzīves uzplaukumu un studentu pārstāvniecību dažādās komisijās, organizācijās un iestādēs, piemēram, augstskolas senātā, fakultāšu domēs, Latvijas Studentu apvienībā un Ventspils domē.

Papildus studentu pārstāvēšanai un studentu interešu aizstāvēšanai augstskolā un ārpus tās, SP rīko arī dažādus kultūras un izglītojošos pasākumus, organizē Izglītības kvalitātes aptauju, kā arī atbalsta un mēģina realizēt studentu piedāvātos projektus un idejas.

Visi, kas vēlējās kandidēt uz vienu no 11 balsstiesīgām vietām, varēja sūtīt savas motivācijas vēstules līdz 20. februārim. Šogad pieteicās 13 studenti: Anete Gubanova 2TSF, Ieva Ločmele 2TSF, Kitija Freimane 1TSF, Kristīne Ivanova 1TSF, Laila Moreina 1TSF, Vita Grahovska 4TSF, Irina Magurova 2EPF, Kristiāna Gaša 2EPF, Linda Trumsiņa 1EPF, Nauris Mālītis 1EPF, Varis Putniņš 1EPF, Kaspars Štalts 2ITF, Uģis Auzukalns 2ITF. Motivācijas vēstulēs līdz pat vēlēšanu dienai būs pieejamas pie 1. auditorijas ziņojumu dēļa. Elektroniskā formātā motivācijas vēstules pieejamas K diskā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: