Pasta pakalpojumu uzņēmums "Omniva" brīdina par uzņēmuma vārdā izsūtītām krāpnieciskām īsziņām, informēja uzņēmumā.

Kompānijā norādīja, ka "Omniva" rīcībā nonākusi informācija par krāpnieciskiem gadījumiem, kad tiek izmantotas viltus īsziņas ar aicinājumu norēķināties pirms preces saņemšanas - krāpnieki "Omniva" vārdā privātu sūtījumu saņēmējiem izsūta viltus SMS, kurās saistībā ar ārkārtējo situāciju aicina veikt pārskaitījumu uz SMS norādīto bankas kontu.

"Omniva" pārstāvji norādīja, ka drošu pēcapmaksu par preci vai sūtījumu iespējams veikt tikai sūtījuma saņemšanas brīdī, ar bankas karti norēķinoties "Omniva" pakomātā vai pie kurjera, kurš sūtījumu piegādājis uz klienta izvēlēto adresi.

"Omniva" pārstāvji aicina sūtījuma saņēmējus ņemt vērā, ka kompānija nekad klientus neaicina veikt pārskaitījumu uz bankas kontu par gaidāmo sūtījumu.

Par aizdomīgām īsziņām vai e-pastiem kompānija aicina ziņot uzņēmuma atbalsta centram pa tālruni 27042424 vai rakstot uz info@omniva.lv, kā arī ziņot Valsts policijai.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    ventspilniece.lv-2 29.12.2020, 15:56:07

    Vajadzētu gan,cik nu tas šajos apstākļos iespējams,izmantot skaidru naudu.Neaizmirstot par regulāru roku dezinfekciju.
    Attālinātie norēķini nav neizsekojami.Ne tikai detektīvromānos un filmās iespējama cilvēka atrašanās vietas noteikšana pēc maksājumu kartes vai internetbankas lietošanas...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: