Sociālās aprūpes namā ''Selga'', ievērojot klientu apmeklēšanas kartības noteikumus, tiek atsākta apmeklētāju pieņemšana, nodrošinot klientiem saskares iespējas ar tuviniekiem. Tāpat atjaunota tuvinieku sūtījumu pieņemšana bez fiziska kontakta ar klientu.

Sociālās aprūpes namā pēc ārkārtējās situācijas izsludināšanas valstī tika ieviesti stingri noteikumi un drošības pasākumi, rīkojoties atbilstoši Labklājības ministrijas izstrādātajām vadlīnijām un rekomendācijām, lai novērstu COVID-19 slimības izplatīšanās riskus.

Aprūpes nama klienti izturējās atbildīgi un ievēroja noteiktos ierobežojumus un drošības pasākumus ārkārtējās situācijas laikā, pacietīgi gaidot ierobežojumu mazināšanu.

Pašlaik, apmeklējot aprūpes nama klientus vai nododot klientiem sūtījumus, ir jāievēro klientu apmeklēšanas kārtības noteikumi.

Apmeklējumi pie klientiem tiek organizēti darba dienās no plkst. 8 līdz 16.15, iepriekš veicot pierakstu, zvanot pa tālruni 63622475, 63625478, 29140017 vai pa e-pastu selga@ventspils.lv, precizējot ierašanās laiku. Apmeklējums tiek reģistrēts apmeklējuma reģistrā un tā ilgums nevar pārsniegt vienu stundu. Apmeklētājiem pirms tikšanās ar klientu tiek mērīta ķermeņa temperatūra un veikta roku dezinfekcija, kā arī, ierodoties aprūpes namā, apmeklētājam jālieto sejas aizsegs. Apmeklējums tiek nodrošināts speciāli tam paredzētā telpā, kur tiek nodrošināta divu metru distance, pēc katras tikšanās reizes to dezinficējot. Apmeklētājiem stingri aizliegts patvaļīgi pārvietoties pa aprūpes nama telpām.

Aprūpes namā ir atjaunota tuvinieku sūtījumu pieņemšana, klientiem paredzētos sūtījumus atstājot pie dežuranta. Sūtījumos atļautas preces un produkti to oriģinālajos iepakojumos, kurus var dezinficēt. Ja preces vai produkti nav to oriģinālajos iepakojumos un tos nav iespējams dezinficēt vai atstāt karantīnā, sūtījums netiek pieņemts.

Pašlaik ''Selgā'' dzīvo 13 bērni un 130 seniori.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: