Ventspils pilsētas dome Ventspils pilsētas bāriņtiesas priekšsēdētāja amatā uz pieciem gadiem ievēlēja Ervinu Alksni, savukārt Ventspils pilsētas bāriņtiesas locekļa amatā atkārtoti uz pieciem gadiem ievēlēja Aigulu Bartmani.

Saskaņā ar Bāriņtiesu likuma 9. panta pirmo un trešo daļu un, ņemot vērā to, ka Ventspils pilsētas bāriņtiesas priekšsēdētājai Zaigai Rudņickai un Ventspils pilsētas bāriņtiesas loceklei Aigulai Bartmanei pilnvaru termiņš beidzas šī gada 18. decembrī, kā arī ievērojot Zaigas Rudņickas izteikto vēlmi atkārtoti nekandidēt uz Ventspils pilsētas bāriņtiesas priekšsēdētājas amatu, tika izsludināts atklāts konkurss uz Ventspils pilsētas bāriņtiesas priekšsēdētājas amatu, kā arī veikts Aigulas Bartmanes atbilstības izvērtējums Ventspils pilsētas bāriņtiesas locekļa amatam.

Ervins Alksnis ir ieguvis maģistra grādu sabiedrības vadībā Latvijas Universitātē, kā arī bakalaura grādu ar sociālā darba/sociālā pedagoga kvalifikāciju Sociālā darba un sociālās pedagoģijas augstskolā ''ATTĪSTĪBA'', gūta arī atbilstoša darba pieredze vairāk nekā 11 gadus vadot Rīgas Sociālo dienestu.

Aigula Bartmane ir ieguvusi atbilstošu izglītību - profesionālā maģistra grādu civiltiesībās, kā arī ieguvusi atbilstošu profesionālo pieredzi, vairāk nekā 14 gadus pildot Ventspils pašvaldības bāriņtiesas locekļa amata pienākumus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: