Ventspils pašvaldības uzņēmums "Ventspils labiekārtošanas kombināts" pēc mēneša rīkos atkārtotu staltbriežu un dambriežu ganāmpulka, kā arī nekustamā īpašuma Talsu ielā 240 izsoli.

Mutiskā izsolē ar augšupejošu soli ar 49 605 eiro nosacīto sākumcenu kā lietu kopību piedāvās iegādāties staltbriežu un dambriežu ganāmpulku, kā arī nekustamo īpašumu Talsu ielā 240, Ventspilī, ko veido četras būves - sargu mājiņa, siena šķūnis, sakņu pagrabs un skatu tornis.

Izsole notiks 22. maijā, plkst.14. Pretendenti izsolei var pieteikties līdz 22. maija plkst. 12.

Jau ziņots, ka "Ventspils labiekārtošanas kombināts" iepriekš vairākkārt piedāvāja izsolē iegādāties staltbriežu un dambriežu ganāmpulku, bet nesekmīgi. Maijā paredzētā izsole būs trešā, kurā ganāmpulku piedāvā iegādāties kopā ar nekustamo īpašumu.

Savulaik Ventspils briežu dārzs tika izveidots ar nolūku veicināt ģimeņu aktīvās atpūtas iespējas un izglītošanu, sniedzot iedzīvotājiem zooloģiska un ekoloģiska rakstura zināšanas par Latvijas faunas dzīvniekiem un dabas vidi. Ventspils briežu dārzs, kura platība ir 32 hektāri, darbojas kopš 2006. gada.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -3
    .Barons.. 21.04.2020, 14:46:11

    Es jau bij senak rakstit,ka būt vaidziks pārdot tiesib nojaktet pa vien galv vien,turpat uz viet.Sen būt viss nojaktet.Būt varet taisit vien Šov,ar viss Skatitaj un pill Bufet, (ja nebūt to Vīruss),le viss var redzet,kā būt šaut nost to Irss.

  • -1
    Janis Zvejnieks 21.04.2020, 21:17:38

    Baron kungs!Man i labaks piedavajums :)mes jau nav lasijus,kas tur i pa apgrutinajum.Dros ka vis tas darzs i jasaglaba.Tad nu mans piedavajums i,lai tas milais Venti$,a hut galva, ari pa saviem lidzekliem vin noperk un uztur.Un tad jau mes redzes,kads vi$ i biznesmens ne tikai tranzit joma.Un darz vares lepn saukt , huts irss darzs

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: