Saskaņā ar Veselības ministrijas š.g. 25. marta rīkojumu nr. 59 ''Par veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanas ierobežošanu ārkārtējās situācijas laikā'' daļēji ierobežoti veselības aprūpes pakalpojumi, tai skaitā - zobārstniecības pakalpojumi tiek sniegti vien akūtos un neatliekamos gadījumos.

Kā rīkoties, ja šai laikā steidzami nepieciešama zobārsta palīdzība?

Pirmkārt, protams, jāsazinās ar savu zobārstu, lai pārrunātu iespējas doties saņemt akūto un neatliekamo palīdzību zobārstniecības praksē, kur ierasts. Ja tomēr kādu iemeslu dēļ tas nav iespējams, informējam, ka Latvijas Zobārstu asociācija sagatavojusi un regulāri atjauno informāciju par zobārstu praksēm, kuras ir gatavas sniegt akūto un neatliekamo palīdzību. Saraksts pieejams mājas lapā www.lza-zobi.lv

Zobārstu asociācijas mājas lapā pieejama informācija arī par Ventspils pilsētas zobārstniecībām, kas akūtos gadījumos gatavas pieņemt pacientus. Aicinām sarakstā pievērst uzmanību, vai zobārstniecība pieņemt tikai praksē reģistrētus pacientus vai arī pirmreizējus pacientus.

Ja kāda zobārstniecības prakse, kas sarakstā nav iekļauta, vēlas, lai informācija par viņiem tiktu iekļauta Ventspils pilsētas portālā un pacienti uzzinātu par iespēju saņemt akūto palīdzību, lūdzam rakstīt uz epastu: redaktors@ventspils.lv, norādot zobārstniecības nosaukumu, adresi, kontaktinformāciju, kā arī – vai zobārstniecība pieņemt pirmreizējus pacientus.

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: