Ventspilniece Viktorija Bobova (21) ir to septiņu meiteņu vidū, kuras aprīlī sacentīsies par Mis Latvija titulu.

Apskati fotogrāfijas!

Viktorija studē Ekonomikas un kultūras augstskolā kultūras vadību, viņa konkursam pieteikusies spontāni, izdzirdot pa radio ziņu, ka notiks Mis un Misters Latvija. «Nolēmu, ka varētu aizsūtīt pieteikumu, neko no tā nezaudēšu,» stāsta Viktorija. Viņa pieteicās un iekļuva finālā. Pavisam tajā sacentīsies 14 jaunieši – 7 meitenes un 7 puiši.

Tagad finālistiem notiek dažādās nodarbības – runas māksla, horeogrāfija, joga, austrumu cīņas, sports, defilē, psiholoģiskie treniņi u.c. «Šo nodarbību laikā, mēs ne tikai tiekam sagatavoti finālam, bet arī pilnveidojam paši sevi. Man ļoti patīk tas, ka sava starpā esam ļoti sadraudzējušies, vienmēr atbalstam viens otru, uzmundrinām un izpalīdzam,» stāsta Viktorija. Dalībniekiem par nodarbībām neesot jāmaksā, līdz ar to panākumi konkursā nav atkarīgi no maciņa biezuma, uzsver aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele.

Finālisti piedalās arī dažādos pasākumos. Piemēram, 31. janvārī viesnīcā Jūrmala SPA norisinājās pirmā publiskā preses konference, kuras laikā finālisti  demonstrēja  Mis Latvija 2003 titula īpašnieces Agneses Eidukas īpaši šim konkursam darinātos vakartērpus, kā arī defilēja lietišķos kostīmos un sporta tērpos. Notikusi arī filmēšanās Vecrīgas kluba Ampir reklāmas klipam.

Pēc Fogeles teikā, daudzi fināla dalībnieki ir piedalījušies reģionālajos konkursos, taču Viktorijai trūkst šādas pieredzes un organizatoru atbalsta, jo Ventspilī Mis konkurss pēdējā laikā vairs nenotiek. Arī Viktorijai ir žēl, ka vairs nenotiek Mis un Misters Ventspils, jo šī pasākuma mērķis ir popularizēt aktīvu, veselīgu dzīvesveidu, pievērst cilvēku uzmanību skaistumam. «Pie mums, ventspilniekiem, ir taču tik daudz skaistu meiteņu un puišu, kuri, pateicoties šim konkursam, varētu sevi parādīt plašākai publikai un gūt panākumus!» uzskata Viktorija.

Konkursa Mis un misters Latvija fināls notiks 8.aprīlī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala, izstādes Fiesta Expo 2011 atklāšanas dienā.

Foto no Viktprijas personīgā arhīva

Viktorija Bobova (2. no labās) kopā ar citām Mis Latvija finālistēm, filmējoties Vecrīgas kluba Ampir reklāmas videoklipam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: