Jūra un dzīve ar cilvēkiem un kuģiem reizumis izspēlē dažādas mīklas. Zīmīgu sakritību virkne saistīta arī ar neseno negadījumu uz prāmja Silja Festival, kad jūrā pazuda vīrietis.

 Likumsargi izplatījuši informāciju, ka 29 gadus vecais vīrietis, kas 6. februāra naktī iekritis jūrā no prāmja Silja Festival, kad tas bija ceļā no Stokholmas uz Rīgu, bijis stiprā alkohola reibumā. Pazudušā vīrieša radinieki saskata pretrunas izplatītajos paziņojumos, tāpēc aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus.

Nelaimes brīdī kompānijas Tallink prāmis Silja Festival atradies 40 jūras jūdzes (aptuveni 74 km) no Ventspils. Aptuveni tajā pašā vietā uz šī paša prāmja, arī ceļā no Stokholmas uz Rīgu, pērn 11. jūnijā pasaulē nāca puisēns.

Tonakt kuģa komanda plkst.3.16 informējusi Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centru, ka nepieciešama dzemdējošas pasažieres medicīniskā evakuācija. Taču jau plkst. 3.45 puisēns Alberto nāca pasaulē uz prāmja. Interesanti, ka vēl pirms gada tai pašā datumā – 2009. gada 11. jūnijā – plkst. 3.30 naktī uz Tallink kruīza kuģa Baltic Queen piedzima meitenīte Kirke.

Vairāk lasi šodienas laikrakstā "Ventas Balss"!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: