Ventspils Augstskola Izglītības projektā „Tālākās izglītības institūts” sestdien piedāvā jaunu kursu - treniņprogrammu „Praktiskā pārdošana”.

Kursu (32 akadēmiskās stundas) vadīs lektors Normunds Reips, bet sestdien 1. auditorijā nodarbības sāksies pulksten 11.

„Katram no mums ir zvanījuši telefonpārdošanas pārstāvji no Viasat, BITE, Tele2, Diena u.c. Dažus mēs esam ignorējuši, bet no dažiem esam nopirkuši viņu pakalpojumus. Veikts pētījums, kurā noskaidrots, ka vidēji aktīvs cilvēks ik dienas ir iesaistīts ap 20 pārdošanas situācijās. Protams, visās nav iespējams uzvarēt, taču mums pietiktu kaut vai ar 10,” saka lektors Reips.

Normunds Reips ir pārdošanas treneris ar praktisko pieredzi kopš 1989. gada, strādājis Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Vācijā, Krievijā, Azerbaidžānā. Veidojis jaunas pārdošanas komandas un trenējis esošās reklāmas, poligrāfijas iekārtu un pakalpojumu, apdrošināšanas, konsultāciju, enerģētikas, nekustamo īpašumu, pārtikas, datortehnikas un modes preču pārdošanas jomās. Joprojām vismaz 3 dienas nedēļā ir aktīvajā pārdošanā.

 

Ja Jums ir ideja vai produkts, bet nezināt, kā to pārdot,  tad nāciet un kopā izstrādāsim tā pārdošanas metodi, ierosina lektors.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: