Labklājības ministrija (LM) līdz 31. janvārim izsludina iedzīvotāju balsošanu par izvirzītajiem pretendentiem konkursā ''Labākais sociālais darbinieks Latvijā 2019'', starp kuriem ir arī Ventspils sociālā dienesta darbiniece.

Nominācijā ''Labākais sociālais darbinieks 2019'' tiek izvirzīta Ventspils pilsētas Sociālā dienesta vecākā sociālā darbiniece darbam ar ģimeni ar bērniem Sigita Strauta.

Balsot par Sigitu var ŠEIT

Konkursa mērķis ir apzināt sociālos darbiniekus Latvijā, kuri aktīvi un godprātīgi darbojas sociālā darba praksē, sniedz profesionālu atbalstu iedzīvotājiem dažādu sociālo problēmu risināšanā un novēršanā, pagodināt visprofesionālākos un atsaucīgākos sociālos darbiniekus, popularizēt un veicināt sociālā darba attīstību, profesijas prestižu un labo praksi.

Konkursu LM īsteno sadarbībā ar Sociālo darbinieku biedrību, Latvijas Pašvaldību savienību, Latvijas Pašvaldību sociālo dienestu vadītāju apvienību un Latvijas Profesionālo sociālā darba speciālistu asociāciju. Konkursa uzvarētāju apbalvošana tiks organizēta martā.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    Sandra Harmonija 04.01.2020, 22:33:28

    kur pārējie varianti par ko var balsot. Varētu iepazīstināt ar pārējiem soc. darbiniekiem.

  • -1
    некто 05.01.2020, 11:37:12

    Kam jabalso? Iznāk tikai tiem kam ir kaut kādas sadarbības ar sociālo dienestu?
    Un otrais - kāpēc ir tikai viens kandidāts no Ventspils? Kur pārējie? Nav? Varbūt cilvēkiem ir citie kandidāti?

  • 0
    Info centrs 05.01.2020, 12:58:33

    Paldies par Jūsu jautājumiem. Tie tiks adresēti Ventspils pilsētas Sociālajam dienestam.

  • -1
    Ventspils Sociālais dienests 06.01.2020, 14:08:09

    Izvērstāku ziņu par saistošo tēmu aicinām lasīt Ventspils oficiālājā mājas lapā:
    https://www.ventspils.lv/lat/pilseta/182899-aicina-balsot-par-izvirzitajiem-pretendentiem-konkursa-labakais-socialais-darbinieks-latvija-2019

    Kā jāu ziņā minēts, Labklājības ministrija līdz 31. janvārim izsludina iedzīvotāju balsošanu. Tas nozīmē, ka ikviens Latvijas iedzīvotājs ir aicināts balsot par viņuprāt labāko sociālo darbinieku.

    Ar detalizētāku Konkursa norises kārtību, kritērijiem un kandidātiem var iepazīties: http://www.lm.gov.lv/lv/nozares-politika/socialais-darbs/7-noderiga-informacija?id=91523

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: