22. novembrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā (LNB) notiks jau astotais TEDxRiga forums, kurā visas dienas garumā savās idejās dalīsies vairāk nekā 20 atzīti runātāji un mākslinieki. Šogad foruma tēma būs ''Together'' jeb ''Kopā''.

Prestižās TED kustības nacionālā mēroga ideju forums TEDxRiga ik gadu pulcē dažādu jomu profesionāļus no Latvijas un ārzemēm - zinātniekus, uzņēmējus, radošo industriju pārstāvjus un citus, kuri dalās ar personīgiem un iedvesmojošiem stāstiem.

Sadarbībā ar LNB konference tiešraidē bez maksas būs skatāma arī 16 Latvijas reģionālajās un astoņās augstskolu bibliotēkās, tostarp arī Ventspils Galvenajā bibliotēkā. Interesenti aicināti sekot foruma tiešraidei bibliotēkas telpās no plkst. 11 līdz plkst. 17.30.

Kā foruma runātāji jau izziņoti bērnu psihiatrs Ņikita Bezborodovs, uzņēmēja un piedzīvojumu meklētāja Olga Kotova, zero waste aktīviste Laura Arnicāne, mūziķis Ralfs Eilands, ekonomists un pasniedzējs Arnis Sauka, režisors un scenārists Andris Gauja, klaviermeistars Dāvids Kļaviņš un citi.

Pasākuma oficiālās valodas būs angļu un latviešu, kā arī tiks nodrošināts tulkojums uz latviešu valodu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: