4. novembra rīts sākas gaužām bēdīgi kādam Ventspils Tehnikuma audzēknim, skolas autostāvlaukumā aizdegās viņam piederoša automašīna.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Viktorija Gribuste informēja, ka ugusdzēsības un glābšanas dienests izsaukumu uz notikuma vietu saņēma pulkstens 9.58. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka vieglajai automašīnai dega panelis 1 m2 platībā.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova informēja, ka Valsts policijā šorīt pulksten 10 tika saņemta informācija no VUGD par to, ka Jūras ielā degusi vieglā automašīna. Valsts policija notikuma vietā noskaidrojusi, ka ugunsgrēka izcelšanās iemesls bijis īssavienojums. Šeršņova paskaidroja, ka policijas darbinieki izbrauc uz visiem ugunsgrēkiem, lai noskaidrotu izcelšanās iemeslus.

Ventas Balss ierodoties notikuma vietā, sastapa divas ugunsdzēsēju automašīnas un glābējus, kuri jau centās likvidēt ugunsgrēku. Notikuma vietā sastaptais skolas darbinieks teica, ka, iespējams, noticis īssavienojums automašīnas magnetolā un ļoti atzinīgi novērtēja ugunsdzēsēju darbu. Mašīna bija izslēgta, kad sācies ugunsgrēks. Ugunsdzēsēji notikuma vietā ieradušies ļoti ātri un operatīvi pildījuši savu darbu, neaizmirstot arī cilvēcīgi un ar rūpēm izturēties pret īpašumu. Automašīnas priekšējais logs jau bija bojāts pirms glābēju ierašanās un to izsitot arī tika atvērtas mašīnas durvis. Skolas darbinieks teica, ka vieglāk un ātrāk būtu bijis izsist sāna logu, bet glābēji nepakļāva auto īpašnieku vēl lielākiem zaudējumiem.

Ventspils Tehnikuma direktore Kristīne Vāgnere arī uzslavēja dienesta operatīvo darbu un bija ļoti pateicīga ugunsdzēsējiem par ātro ierašanos. Vāgnere piebilda, ka ļoti žēl jaunā puiša, kuram nu kādu laiku nāksies iztikt bez sava auto.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • 0
    Kriska 04.11.2019, 11:34:07

    Varens panelis - až 8 m2!

  • 0
    ventasbalss.lv 04.11.2019, 11:44:45

    Bija ieviesusies kļūda, kas nu jau ir labota :) Tomēr nedaudz mazāks tas panelis :)

  • 0
    Krišs Daugulis 04.11.2019, 21:28:54

    Ventas balsij
    Korekti būtu, pēc kļūdas labošanas izdzēst komentāru, vai vēl labāk - ieviest iespēju norādīt uz kļūdu, kuru pēc tam paši varētu labot

  • -4
    .Barons 04.11.2019, 11:38:42

    To ir makten špāsig liet.
    Tig liel Panel neir pat iekš man Volg.

  • -1
    Skabarga 04.11.2019, 11:53:23

    Tas nebija radio kuru pārdevu daļām no tukuma

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: