Slimnīcai attīstot jaunus pakalpojumu veidus, lai uzlabotu pakalpojumu pieejamību, Ventspils un reģiona iedzīvotājiem, sākot no 8. janvāra, Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā Ventspilī ar iepriekšēju pierakstu 2 reizes nedēļā būs pieejamas traumatologa ortopēda konsultācijas.

Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā Ventspilī dežurējošie traumatologi ortopēdi sniedz palīdzību situācijās, kad ir nepieciešama neatliekama medicīniskā palīdzība, kā arī veic plānveida ortopēdiskās operācijas, bet šobrīd klāt pievienotas arī maksas ambulatorās konsultācijas otrdienās un trešdienās no plkst. 15.00 līdz 17.00, ar iepriekšēju pierakstu slimnīcas reģistratūrā pa tālruni 63624665 vai klātienē. Maksas ambulatorās konsultācijas sniegs traumatologi ortopēdi Igors Harjuzovs un Igors Kolosovs.

Dr. I. Harjuzovs Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā strādā kopš 2000. gada, savukārt Igors Kolosovs, kurš papildus specializējas plecu un roku traumatoloģijā, darbu slimnīcā uzsāka pagājušā gada oktobrī un šobrīd vada slimnīcas Traumatoloģijas nodaļu.

Dodoties vizītē pie traumatologa ortopēda, vēlams ņemt līdzi ar konkrēto slimību saistītos izrakstus un slēdzienus, kas saņemti slimnīcās, ambulatorajās iestādēs, kā arī pie dažādiem speciālistiem. Informācija paātrina diagnozes noteikšanas laiku, ietaupa pacientam finansiālos līdzekļus, kā arī sniedz ārstam iespēju kvalitatīvāk izvērtēt veselības stāvokli ietekmējošos faktorus (iepriekš veiktās operācijas, lietotie medikamenti, alerģijas u.c. faktori).

Sarunā ar pacientu tiek noskaidrotas sūdzības, ārsts veic izmeklēšanu, izskata līdzpaņemtos izmeklējumus un precizē diagnozi. Ja nepieciešams, ārsts nozīmē papildizmeklējumus, medikamentozo terapiju, manipulācijas, fizioterapiju vai nosūta pacientu konsultēties pie citiem speciālistiem, kā arī nepieciešamības gadījumā vienojas par nākamo vizīti.

Traumatologi ortopēdi ikdienā Ventspils slimnīcā saskaras ar daudzām un dažādām traumām. Visplašāk izplatītas ir sadzīvē gūtās traumas – roku, potīšu, kāju, gūžu lūzumi, locītavu mežģījumi, plaši sastopamas arī dažādas brūces. Akūtu traumu gadījumos aicinām iedzīvotājus nekavējoties vērsties pēc neatliekamas medicīniskās palīdzības, zvanot uz tālruņa numuru 113!

Attēlā: Traumatologs ortopēds Igors Kolosovs darbu slimnīcā uzsāka pagājušā gada oktobrī.

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • 0
    Pilsēta 04.01.2019, 12:23:36

    Cik maksā konsultācija?

  • -2
    SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" 05.01.2019, 14:33:45

    Traumatologa – ortopēda pirmreizēja konsultācija darba dienās darba laikā pēc Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas apstiprinātā pakalpojumu cenrāža izmaksā 20 eur apmērā, savukārt atkārtota konsultācija (1 mēneša laikā) darba dienās darba laikā izmaksā 15 eur.

  • 0
    Margrieta23 05.01.2019, 18:44:41

    Es gan iesaku dr.Zirni.
    http://www.neslimo.lv/medicinas-iestades/zirnis-maris-arsta-prakse-traumatologija-un-ortopedija

  • -1
    Matrix 09.06.2020, 18:00:48

    20€ ????????maksā konsultācija???? !intresanti zināt kālab tika no manis par pirmreizējo konsultāciju prasīts 25€?un par apmeklējumu pie cita traumataloga27€???????Jūs tās cenas izdomājat katru reizi savas?Un ko nozīmē ka nav iespējams cilvēkam tikt par valsts naudu (viņam tādas akūtie apmeklējumi neeksistē)Lai prasītu tādu summu par vizīti ir jāprot savs amats nevis tik nauda jāiekasē un kļūdaini jānosaka diagnoze!

  • 0
    SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" 10.06.2020, 10:51:32

    Ņemot vērā, ka situācija aprakstīta nepilnīgi, aicinām sazināties ar slimnīcas administrāciju par tikšanos klātienē, ņemot līdzi visus dokumentus, kurus esat saņēmuši ārstniecības iestādē. Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas traumatologs-ortopēds sniedz konsultācijas ambulatori noteiktās dienās un laikos, piemērojot samaksu atbilstoši noteiktajam pakalpojumu cenrādim. Akūtos gadījumos ir jāvēršas slimnīcas uzņemšanas nodaļā, kur 24h diennaktī dežūrē traumatologs-ortopēds.

  • -2
    Arnis Junge 10.06.2020, 14:09:57

    Iespējams cenas atšķiras, ja pie traumatologa biji dažādās vietās!
    Slimnīcā ir noteikt cenrādis, pēc kura arī tiek maksāts jau reģistratūrā. Savukārt, ja tiek noteikta nepareiza diagnoze, tad gan vajadzētu doties uz slimnīcu un saprast, kas par kļūdai, vai var būt ir vēl kāda kaite. Te, komentāros nepareizas diagnozes neārstē!!!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: