Amerikas Nacionālās studentu sporta asociācijas čempionātā debitējusi ventspilniece Luīze Šepte, aizvadot savu pirmo maču Dienvidfloridas Universitātes (USF Bulls) rindās.

Komanda sezonas pirmajās 13 spēlēs bija izcīnījusi deviņas uzvaras, taču decembrī savainojumu dēļ palika vien deviņu spēlētāju sastāvā. Īsi pirms gadumijas tai beidzot pievienojās arī Šepte, kura izcēlās ar produktīvu darbību jau savā pirmajā mačā, taču Bulls piedzīvoja piekto zaudējumu. Mačā pret Luiziānas Universitāti astoņu minūšu laikā tika gūti vien divi punkti, bet sāncenses sameta 27, faktiski jau nodrošinot panākumu. Visā mačā 49:78.

Luīze laukumā pavadīja 20 minūtes, kurās raidīja mērķī abus savus metienus no groza apakšas, bet vienīgais tālmetiens bija neprecīzs. Vēl viņas rēķinā divas atlēkušās bumbas un piespēles, kā arī viena kļūda. Šajā komandā spēlē arī Janeta Rozentāle (pret Luiziānu 1 punkts, 4 atlēkušās bumbas) un Kitija Laksa, kura šosezon gan aizvadījusi vien trīs spēles un tagad ārstē nopietnu savainojumu.

Nākamo maču Bulls komanda aizvadīs jau sestdien, viesos tiekoties ar Templas komandu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: