Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā svētku laikā no 22. līdz 27. decembrim izpildīts 91 izsaukums. Hospitalizēti 53 cilvēki, no tiem 5 bērni, bet no visiem apkalpotajiem alkohola reibumā bija 17 pacienti.

Svētku laikā bijušas 5 krimināltraumas. Cietuši vīrieši vecumā no 25 līdz 69 gadiem. Visi pacienti bija alkohola reibumā, viens pacients atteicies no nogādāšanas ārstniecības iestādē.

57 gadus veca sieviete alkohola reibumā paklupa, nokrita uz ielas. Ar apakšdelma lūzumu un alkohola apreibumu nogādāta ārstniecības iestādē. Kāda 51 gadu veca sieviete, kāpjot ārā no vannas, paslīdēja un lauza apakšstilbu.

36 gadus vecs vīrietis tika nogādāts ārstniecības iestādē ar saindēšanos ar alkoholu. Tārgales pagastā 45 gadus vecs vīrietis ar cirvi iecirtis rokā. Ar vaļēju plaukstas un plaukstas pamatnes brūci nogādāts ārstniecības iestādē.

Ar vaļēju brūci krūškurvī slimnīcā tika nogādāts kāds 40 gadus vecs vīrietis. Pēc pacienta vārdiem, vīrietis pats esot sev iedūris ar nazi.

60 gadus veca sieviete paslidējusi un pakritusi zem vieglās automašīnas riteņiem. Krītot atsitusies ar krūšu kurvi pret ceļa betona apmalīti. Ar ribu, krūškurvja un mugurkaula skriemeļu lūzumiem nogādāta ārstniecības iestādē.

Ugālē kādam 41 gadu vecam vīrietim uztriekusies virsū automašīna. Ar apakšstilba kaulu lūzumu un ķermeņa sasitumiem nogādāts ārstniecības iestādē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: