Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) no šī gada 29. oktobra līdz 2. novembrim visā Latvijā rīko akciju “Karjeras dienas darba meklētājiem”, lai ne tikai NVA reģistrētajiem bezdarbniekiem, bet arī citiem interesentiem, kuri meklē darbu vai domā par darba maiņu, piedāvātu padziļinātu atbalstu darba meklēšanā un karjeras veidošanā.

29., 31. oktobrī un 1. novembrī NVA Ventspils filiālē, notiks praktiskas nodarbības, darba interviju simulācijas. Darba meklētāji kopā ar NVA karjeras konsultantiem individuālajās vai grupu nodarbībās varēs izspēlēt dažādas ar darba pārrunām saistītās situācijas un “lomas”, lai uzzinātu, kas jāņem vērā, gatavojoties intervijām, tāpat apmeklētājiem būs iespēja praktizēt CV un motivācijas vēstuļu gatavošanu.

31. oktobrī no plkst. 10 līdz 12 NVA filiālē, 3. stāvā, notiks pasākums “Izveido savu darbavietu pats!”, kurā cilvēki, kuri domā par sava biznesa plāna izstrādi, iegūs informāciju par

uzņēmējdarbības uzsākšanas iespējām un NVA atbalstu komercdarbības vai pašnodarbinātības uzsākšanai. Praktiskus padomus sniegs arī Ventspils Biznesa atbalsta centrs un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvji.

Dodoties uz pasākumiem, organizatori iesaka līdzi paņemt savu CV un motivācijas vēstuli.

Pieteikšanās interesējošām “Karjeras dienu” aktivitātēm e-pastā ventspils@nva.gov.lv vai pa tālr. 63629349 (karjeras konsultante Vaira Jansone), 63629341 (projekta “Jauniešu garantijas” karjeras konsultante Indra Bērziņa).

Dalība Karjeras dienu aktivitātēs ir bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: