Aivars Lembergs atbild uz iedzīvotāju jautājumiem par Lielās balvas balsojumu un konkursa norisi, vides piesārņojumu pilsētā, bērnu pasākumiem un citiem jautājumiem.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -2
    snaiperis999 26.06.2018, 16:12:44

    Kad beigsies šitas teātris,ko te dēvē par atbildēšanu uz ventspilnieku jautājumiem?Izlases kārtībā izņemti jautājumi,100% tā tas ir.Ja tāda lieta notiktu pa tiešo kaut kur kādā laukumā vai klubā,kur konkrēts cilvēks uzdod jautājumu pa tiešo īstam pilseltas mēram,tad tas jau ir atbildēšana uz pilsētnieku jautājumiem.Vai tai dāmai nav apnicis ākstīties un vai viņu sirdsapziņa nemoka?Var jau būt,ka cilvēks baidās datbu pazaudēt,ja ateiksies teātri spēlēt.Ar diktatoriem joki mazi,to vēsture ir pierādījusi.

  • -2
    Arnis Junge 26.06.2018, 18:13:32

    @snaiperis999 uzdod tad pats jautājumu un pārliecinies par savām bāžam. Man ir galīgi vienalga, gribi skaties, negribi neskaties. Ar varu jau neviens nespiež atver video. Aaaa un liec mieru meitenei, normāls skuķis (pēc balss, es jau nepazistu, seju nerada).

  • -1
    snaiperis999 26.06.2018, 20:41:50

    Šitā meitene vai cita,kāda starpība.Ja piedalās pasākumā,kurš var izraisīt tikai ironisku smaidu vai kādam pat riebumu par tādu māžošanos,tad jārēķinas ar to,ka agri vai vēlu par to cirku kāds kaut ko ieminēsies.Kas attiecas uz tiem izlases kārtībā izņemtiem jautājumiem,tad to varu pat apgalvot,ka tas tā ir.
    Šis jau ir tikai viens no cirka rādīšanas prieksnesumiem un ne tas pats smieklīgākais.Katru dienu visā valstī notiek visādi uzvedumi ar dažādiem personāžiem,kuru visi kā viens ir shēmotāji un kampēji.Var būt ar dažiem izņemumiem.

  • -1
    Jans 27.06.2018, 07:57:07

    Ja tev tas izraisa riebumu vai ironisku smaidu, vai esi pārliecināts, ka arī citiem?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: