Ventspils Invalīdu biedrība turpina rūpēties un nostiprināt biedru intereses veselības veicināšanā, divas reizes nedēļā invalīdiem un personām ar garīgās veselības traucējumiem organizējot regulāras treniņu nodarbības.

Nodarbības notiek Olimpiskā centra Ventspils basketbola hallē un peldbaseinā. Maijā un novembrī dalībnieki tiks aicināti piedalīties sporta svētkos, kur sportotāji mērosies spēkos dažādās sacensībās. Nodarbībās un sporta svētkos piedalīsies Ventspils Invalīdu biedrības biedri, seniori un Atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām Cimdiņš audzēkņi. Plānots, ka pasākumos piedalīsies ap 50 dalībnieku.

Projekta dalībnieki turpina izrādīt lielu interesi par veselības nostiprināšanu un fiziskajām aktivitātēm, kas dod jaunas zināšanas, enerģiju, dzīvesprieku un kopā būšanu. Dalībnieki nodarbībās izmanto dažādu sporta inventāru, ar vingrinājumiem pilnveido vispārējo fizisko sagatavotību, kā arī apgūst sporta veidu elementus. Jau pavisam drīz, 31. maijā, dalībnieki sanāks kopā sporta svētkos Olimpiskā centra Ventspils vieglatlētikas manēžā.

Pasākumi tiek organizētu ar ES projekta Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanas un slimību profilaksei Ventspilī atbalstu, kurā Invalīdu biedrība sniedz pakalpojumu Personu ar fiziskās un garīgās veselības traucējumiem veselīga un aktīva dzīves veida veicināšanas pasākumi un sporta spēles.

Projekts turpināsies līdz pat 2019. gada beigām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: