Ventspils pilsētas Sociālais dienests informē iedzīvotājus, ka ziņu portālā un laikrakstā VENTSPILNIEKS.LV sniegta neprecīza informācija attiecībā uz Ventspils pilsētas pašvaldības pabalsta izmaksu Mātes dienā.

Sociālais dienests atkārtoti informē, ka no šī gada 7. maija līdz 25. maijam Sociālā dienesta kasēs trūcīgām un maznodrošinātām daudzbērnu ģimenēm, kuras deklarētas Ventspils pilsētā un kuras audzina trīs vai vairāk nepilngadīgus bērnus, izmaksā pabalstu Mātes dienā.

Pabalsts ir iepirkumu kartes veidā 15 eiro vērtībā par katru nepilngadīgu bērnu. Iepirkumu kartes var saņemt Sociālā dienesta kasēs uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

Oficiālā informācija par pabalsta izmaksu Mātes dienā tika publicēta š.g. 3. maijā laikrakstā “Ventas Balss”, Ventspils portālā www.ventspils.lv, portālā www.ventasbalss.lv, kā arī Nacionālās ziņu aģentūras Leta mājas lapā www.leta.lv.

Papildus informācija, sazinoties ar Sociālo dienestu pa tālruni 63601210 vai 63663001.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Sintija Zikmane 17.05.2018, 20:14:24

    Vai dāvanu kartes var saņemt tikai trūcīgas un maznodrosinatas personas?

  • -1
    Ventspils Sociālais dienests 18.05.2018, 10:43:11

    Ventspils pilsētas Sociālā dienesta kasēs, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, pabalstu Mātes dienā iepirkumu kartes veidā par katru nepilngadīgu bērnu var saņemt tikai trūcīgās un maznodrošinātās daudzbērnu ģimenes.
    Par jebkuriem neskaidriem jautājumiem laipni aicinām Jūs sazināties ar Ventspils pilsētas Sociālo dienestu pa tālruni 63601210.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: