Ventspils pilsētas dome aicina darba devējus pieteikties skolēnu nodarbināšanai 2018. gada vasaras mēnešos, kad būs iespējams saņemt pašvaldības līdzfinansējumu, pieņemot darbā Ventspils pilsētā deklarētus skolēnus vecumā no 13 līdz 14 gadiem, kuri mācās Ventspils vispārējās, speciālās vai profesionālās izglītības iestādēs.

Skolēnu vecumā no 13 līdz 14 gadiem nodarbinātības pasākums tiks finansēts no Ventspils pilsētas pašvaldības budžeta un darba devēja finanšu līdzekļiem. Darba devējiem, kas vasarā vēlas nodarbināt skolēnus vecumā no 13 līdz 14 gadiem, Ventspils pilsētas pašvaldība piešķirs finanšu līdzekļus skolēna darba samaksai 100% apmērā no valstī noteiktās minimālās stundas tarifa likmes pusaudžiem. Nodarbinot skolēnus, darba devējam jānodrošina darba vadītājs, kurš palīdz apgūt darbam nepieciešamās pamatprasmes un iemaņas, kā arī jānodrošina skolēna uzraudzība darba laikā. Informācijai – skolēnus vecumā no 13 līdz 14 gadiem drīkst nodarbināt ne ilgāk par 4 stundām dienā un ne vairāk par 20 stundām nedēļā.

Darba devēji var pieteikties Ventspils pilsētas domes Ekonomikas nodaļā Jūras ielā 36, Ventspilī (4. stāvs, 64. kabinets, tālrunis 63601108, e-pasta adrese: ekonomika@ventspils.lv) līdz 2018. gada 11. maijam ieskaitot, lai skolēns varētu uzsākt darbu jau no 1. jūnija. Piesakoties vēlāk, iespēja saņemt līdzfinansējumu skolēna nodarbināšanai būs nepiešķirtā atbalsta apmērā, ja tāds būs izveidojies.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: