Ventspils Sociālās aprūpes nama Selga Bērnu sociālās aprūpes centra vadītājas amatā iecelta Ilze Upnere.

Jau iepriekš tika ziņots, ka martā darba attiecības ar Ventspils Sociālās aprūpes namu Selga pārtrauca Mārīte Laipniece, kura par bērnu nama vadītāju bija strādājusi 26 gadus. I. Upnere līdz šim pildīja Bērnu sociālās aprūpes centra vadītājas vietnieces amata pienākumus.

Upnere 2014. gadā Liepājas universitātē ieguvusi maģistra grādu izglītības zinātnē un karjeras konsultanta un sociālā pedagoga kvalifikācijā, bet 2007. gadā viņa ieguvusi bakalaura grādu kā mākslas un vidējās izglītības vizuālās mākslas un kultūras vēstures skolotāja. Upnerei ir sešu gadu pieredze sociālā pedagoga darbā Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā.

Jaunajai vadītājai būs jānodrošina bāreņiem un bez vecāku gādības palikušajiem bērniem ģimeniskai videi pietuvinātu un starptautiskām vadlīnijām atbilstošu sociālās aprūpes pakalpojumus Bērnu sociālās aprūpes centrā. Šobrīd aprūpes namā Selga Bērnu sociālās aprūpes centrā uzturas 16 bērni un jaunieši vecumā no 10 līdz 18 gadu vecumam.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Daina Ramane (ex. Rude ) 10.04.2018, 18:13:18

    Izlasīju un aizdomājos....bērnunama jauna vadītāja, atliek novēlēt, lai viss izdodas. Lai darba ar audzēkniem ieliek ne tikai profesionalitāti, bet arī sirdi. Mārīte Laipniece "namina" bērniem nebija vadītāja vai direktore, viņa bija Māte . kas mīl,saprot,piedod, uzklausa,samīļo jebkuru berninu. Audzinātājas atnāca un aizgaja, bet Mamma vienmēr bija līdzās. Par to vislielākais paldies. Ne par lēmumiem un rīkojumiem, bet par Mīlestību.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: