Š.g. 31. janvārī noslēdzās Ventspils pilsētas pašvaldības Ziemassvētku pabalsta izmaksa atsevišķām iedzīvotāju grupām. Laika periodā no 2017. gada 1. decembra līdz šī gada janvāra beigām Ziemassvētku pabalstu saņēmuši 7724 Ventspils pilsētā deklarētie iedzīvotāji.

Šim mērķim pašvaldība novirzījusi līdzekļus 328 418 eiro apmērā.

Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šoreiz Ziemassvētku pabalstu varēja saņemt atsevišķas iedzīvotāju grupas – Ventspils pilsētā deklarētie pensionāri un personas ar invaliditāti, bērni ar invaliditāti, bāreņi un bez vecāku gādības palikušie bērni, kā arī bērni no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm.

Pensionāri un personas ar invaliditāti, kuru pensijas apmērs pirms nodokļu nomaksas (neskaitot piemaksu pie pensijas) nepārsniedz 315,14 eiro, kā arī bērni ar invaliditāti, bāreņi un bez vecāku gādības palikušie bērni saņēma pabalstu 43,00 eiro apmērā. Iedzīvotājiem bija iespēja šo materiālo atbalstu saņemt dažādos veidos: saņemt skaidrā naudā Ventspils pilsētas Sociālā dienesta kasē, ar pārskaitījumu uz bankas kontu vai ar piegādi mājās. Toties trūcīgās un maznodrošinātās ģimenes ar bērniem pabalstu 30 eiro apmērā par katru bērnu varēja saņemt iepirkumu kartes veidā Sociālā dienesta kasēs laika periodā no 2017. gada 4. decembra līdz 27. decembrim. Iepirkumu karte bija paredzēta pārtikas produktu un mājsaimniecības preču iegādei.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: