Ventspils Sociālais dienests iegādāsies personām ar kustību traucējumiem pielāgotu mikroautobusu, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Līgums par mikroautobusa "Volkswagen Crafter" piegādi noslēgts ar SIA "FS Noma" par 71 722 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN). Piegādātājs izraudzīts no diviem iepirkuma konkursa pretendentiem.

Kā skaidroja Ventspils Sociālā dienesta vadītāja Dace Kaņepe, esošais mikroautobuss, kas pielāgots personām ar kustību traucējumiem, ir savu laiku nokalpojis, tādēļ lemts par jauna transportlīdzekļa iegādi.

Mikroautobuss paredzēts, lai cilvēki, kuri ikdienā pārvietojas ratiņkrēslā, varētu ērti nokļūt, piemēram pie ārsta, bankā vai kādā citā iestādē. Pakalpojums ir pieprasīts un tiek izmantots praktiski katru dienu.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Eleonors 29.12.2017, 23:31:54

    Man gan ir aizdomas,ka dienests diez vai ir tas kurš pērk.Drīzāk pērk par kaut kādiem eiropas projekta līdzekļiem.Jo šaubos,ka dome atbalsta jebkādu naudas piešķiršanu iestādēm,kuras nepelna,bet tērē.Bet,lai jau labi ripo!

  • 0
    Ventspils Sociālais dienests 02.01.2018, 18:11:43

    Paldies vērīgajam lasītājam! Personām ar kustību traucējumiem pielāgota mikroautobusa iegāde tiek veikta izmantojot Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projekta Nr. LLI-1 “Apvienotais kompetences centrs viedai veco ļaužu aprūpes sociālo pakalpojumu attīstībai” un Ventspils pilsētas pašvaldības budžeta līdzekļu finansējumu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: