Šodien un rīt, 24. oktobrī, Ventspilī viesosies neatkarīgi eksperti, lai izvērtētu konkursa "Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2017" finālistus, informēja pašvaldība.

Septembrī noslēdzās konkursa pirmā kārta, kurā četrās grupās tika vērtēti 49 ēdināšanas uzņēmumi, no tiem vairāk nekā desmit - pirmo reizi. Ņemot vērā pieaugošos interesi par dažādām kafijas un svaigi ceptu konditorejas izstrādājumu baudīšanas vietām, šogad pirmo reizi atsevišķi tika vērtētas kafetērijas.

Pēc visu uzņēmumu apmeklēšanas eksperti nolēmuši konkursa otrajai kārtai izvirzīt 23 uzņēmumus.

Ēdināšanas uzņēmumu izvērtēšanā piedalās šefpavārs Raimonds Zommers, viesmīlības un vīna eksperts, vairāku restorānu īpašnieks Jānis Jenzis un viesu uzņemšanas speciāliste Gundega Ruciņa.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    norge 23.10.2017, 13:19:47

    jautajums cik MISELIN zvaigznu restorana strada šefpavārs Raimonds Zommers,un cik MISELIN zvaigznes ir Jānis Jenzis restoraniem ? lai vini varetu noteikt un vertet restoranus , kaut ventspili restoranu un normalu krogu nava , jo ar konservetiem un saldetu galu neviena cienosa restorana un kroga est netaisa

  • -2
    Nah Nahs. 23.10.2017, 15:05:49

    LIEDAGS viennozīmīgi pirmajā vietā starp vienkāršākajām sabiedriskās ēdināšanas iestādēm.

  • -2
    Nif nifs 23.10.2017, 16:10:20

    Kādreiz ar biju par Liedagu, tagad labāka ēstuve šķiet aiz Lielā laukuma, Pāvila sēta, vai kā viņu tagad sauc. Liedagam kaut kā garša pamainījusies, man vairs ne visai.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: