Latvijas iedzīvotāju apmierinātība ar savu dzīvi sasniegusi rekordaugstu līmeni, liecina pētījumu aģentūras SKDS veiktās aptaujas dati.

Jūlijā veiktajā aptaujā iedzīvotājiem tika lūgts norādīt, cik apmierināti vai neapmierināti viņi ir ar savu pašreizējo dzīvi kopumā, apmierinātību izsakot desmit ballu skalā, kur "1" nozīmē "pilnīgi neapmierināts", savukārt "10" - "pilnīgi apmierināts".

Šogad vidējais iedzīvotāju apmierinātības līmenis sasniedzis 6,91 balli, kas ir augstākais rādītājs novērojumu vēsturē kopš 2005. gada. Gada laikā apmierinātība ar savu dzīvi iedzīvotāju vidū vidēji kāpusi par 0,1 balli.

Zemākā apmierinātība ar savu dzīvi iedzīvotāju vidū fiksēta 2009. gadā, kad tā vidēji tika novērtēta ar 5,55 ballēm.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    Novadnieks 15.08.2017, 13:35:34

    Protams,ka visā valstī apmierinātības līmenis varētu būt vērtējams ar 6,91 ballēm,no kurām kādas 5 balles ir atdodamas lielo alu dzērājiem un kantoros sēdošiem parazītiem,jo tām abām kategorijām Latvija ir medus maize.Vispār jau ,ja precizē,tad būtu 6,90 balles+0,1 balle,kuru var pieskaitīt pie bandītveidīgiem miljonāriem,pēc kuriem jau sen brēc cietums,vai pareizāk būtu jāsaka-karātavas.

  • 0
    Larijs Kukarans 15.08.2017, 15:12:33

    Šitās muļķīgās,it kā aptaujas:)
    Tas pats te ventasbalsī,es šad tad uzspiežu kādu atbildi,un ne jau vienmēr,lai godīgi atbildētu.Kāda velna pēc man kādām jasaka,ko es domaju?
    Tas pats kas sejas grāmatā atzīmē kur viņi atrodas.Agrāk slepenasis dienests sekoja tiem cilvēkiem kas viņus interesēja.Tagad (pārsvarā jaunatne) visi paši par sevi padod ziņas.Viss viltīgi uztaisīts,un muļķīši paši atvieglo viņiem darbu.
    Kā var būt apmierināti ar dzīvi,kad viss ir galīgi grāvī?Ko jūs spraužat batonus te ausīs?Tas ka saujiņa cilvēku ir apzaguši pārējos un dzīvo cepuri kūldami,nenozīmē ka kopsummā viss ir labi.Gan jau saņemsiet savu,kā sacīts ,KATRAM SAVS.Bumeranga likums nav atcelts,to nevar atcelt ne par kādu naudu:)
    gribētos gan,lai tas ātrāk atgriežas.

  • -5
    Latvija pāri visām! 15.08.2017, 17:20:19

    Lieta jau tāda, ka normāls cilvēks visā visumā IR apmierināts ar SAVU dzīvi.

  • 0
    karlito 15.08.2017, 18:26:48

    Droši vien drīz sekos raksts,ka visapmierinātākie ar dzīvi ir tieši ventspilnieki....

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: