Olimpiskā centra Ventspils viesnīcā uz tikšanos bija pulcējušies tūrisma nozares uzņēmēji, reģiona pašvaldību pārstāvji un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) pārstāvji.

Tūrisma nozares uzņēmēju un pašvaldību pārstāvju tikšanās dod iespēju informēt par aktualitātēm nozarē, izmaiņām likumdošanā un citiem jautājumiem, kā arī noskaidrot tendences reģionos un izprast, ko nepieciešams darīt gan likumdošanas, gan mārketinga jomās.

Tikšanās laikā LVRA pārstāvji informēja par LDDK īstenotā projekta, darbības programmas Izaugsme un nodarbinātība atbalsta mērķa Palielināt kvalificētu profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu skaitu pēc to dalības darba vidē balstītās mācībās vai mācību praksē uzņēmumā aktualitātēm un iespēju piesaistīt finansējumu jauniešu prakšu vietu nodrošināšanā.

Tika apspriestas arī aktualitātēs viesmīlības nozarē (tendences un statistikas rādītāji, paveiktais PVN jomā, kases aparāti un kases sistēmas, sharing economy jeb apartamentu jautājums, autortiesības, datu aizsardzība u.c.). Pārrunāts, kā veicināt darījumu tūrisma attīstību reģionā un uzklausīti novērojumi par kontrolējošo institūciju darbu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: