Ventspils pilsētas Invalīdu biedrība divas reizes nedēļā invalīdiem un personām ar garīgās veselības traucējumiem organizē regulāras treniņu nodarbības Olimpiskā centra “Ventspils” basketbola hallē, bet jūnijā un novembrī to dalībnieki aicināti piedalīties sporta svētkos.

Nodarbībās un sporta svētkos aicināti Ventspils Invalīdu biedrības biedri, seniori un Atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām “Cimdiņš” audzēkņi. Plānots, ka pasākumos piedalīsies ap 60 dalībnieku. Projekta dalībnieki izrādījuši lielu interesi veselības un fizisko aktivitāšu nostiprināšanā, kas dod jaunas zināšanas, enerģiju, dzīvesprieku un kopā būšanu. Dalībnieki nodarbībās izmanto dažādu sporta inventāru, ar vingrinājumiem pilnveido vispārējo fizisko sagatavotību, kā arī apgūst sporta veidu elementus.

Jau pavisam drīz, 12. jūnijā, dalībnieki sanāks kopā sporta svētkos Olimpiskā centra “Ventspils” basketbola hallē.

Pasākums tiek organizēts ES projektā “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanas un slimību profilaksei Ventspilī”, kurā Invalīdu biedrība sniedz pakalpojumu “Personu ar fiziskās un garīgās veselības traucējumiem veselīga un aktīva dzīves veida veicināšanas pasākumi un sporta spēles”

Projekts turpināsies līdz pat 2019. gada beigām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: