Ventspilī un Ventspils novadā no 10. līdz 18. aprīlim neatliekamās medicīniskās palīdzības nodaļā izpildīti 190 izsaukumi, 100 cilvēki hospitalizēti, no tiem 18 bērni. 31 pacients atradās alkohola reibumā.

Ventspils pilsētā notikušas savā starpā nesaistītas 2 krimināltraumas, abās lietās cietuši vīrieši, kuri nogādāti slimnīcā.

6 gadus vecs zēns Ventspilī bērnu laukumā krita no aptuveni 2 metru augstuma, ar augšdelma lūzumu nogādāts Rīgā, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā.

Ventspils novadā kāds 9 gadus vecs zēns netīšām trāpīja acī superlīmi. Zēns ar acs ķīmisku apdegumu arī ticis nogādāts Rīgā, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā.

Ventspilī 1 gadu vecs zēns krītot atsitās ar galvu pret galdu, ar sasistu brūci pierē nogādāts slimnīcā.

18 gadus vecs jaunietis spēlējot hokeju krita un salauza apakšdelmu, jaunietis nogādāts Ventspils slimnīcā.

Kāds 50 gadus vecs vīrietis Ventspils novadā bija aizmidzis autobusa pieturā, garāmgājēji izsauca ātro palīdzību. Ar ķermeņa atdzišanu kungs nogādāts ārstniecības iestādē. Vīrietis atradās alkohola reibumā.

Ventspilī 21 gadus veca sieviete zāģējot malku iezāģēja sev pirkstā, pēc mediķu palīdzības sniegšanas paciente atteicās no nogādāšanas ārstniecības iestādē.

14 gadus vecs zēns sperot pa stikla pudeli guva grieztas brūces potītes rajonā, ar traumu zēns nogādāts slimnīcā.

Ventspilī 52 gadus vecs vīrietis būdams alkohola reibumā brauca ar riteni. Iespējams kungs nenoturēja līdzsvaru un krita, kā rezultātā lauza apkšdelmu.

Ventspilī saduroties 2 vieglajām automašīnām traumas guva 3 pacienti. Ar dažādām vieglām traumām slimnīcā nogādāti 2 cietušie, viens cilvēks no hospitalizēšanas atteicās.

Kāda 55 gadus sieviete avārijas laikā guvusi triecienu ar gaisa spilvenu pa krūškurvi. Kundze ar iespējamu ribu lūzumu, galvas un kakla sasitumiem nogādāta Ventspils slimnīcā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: