Šajā pavasarī Ventspils Augstskola rīko atvērto lekciju ciklu “Iedvesmojies darīt un sasniegt”, kurā aicina sabiedrībā zināmus cilvēkus stāstīt par saviem sasniegumiem, par uzdrīkstēšanos, par izaugsmi, iedvesmojot apkārtējos iesaistīties dažādās aktivitātēs un aicinot pilnveidot sevi.

19. aprīlī plkst. 16:00 būs iespēja tikties ar “Ghetto Games” līderi Raimondu Elbakjanu Ventspils Augstskolas D104.auditorijā.

Raimonds Elbakjans ir kustības “Ghetto Games” izveidotājs un līderis. Kustība radusies ekonomiskās krīzes laikā, kad bija vēlme pēc vietas, kur jauniešiem pulcēties, mudināt viņus iesaistīties sportiskās aktivitātēs, ļaujot justies brīvi, radot vietu, kur satikt «savējos», iegūt jaunus draugus un apgūt iemaņas spēlei komandā, uzticībai, kārtībai un mērķtiecībai. Viss sākās ar ielu basketbolu, bet nu jau kustība izaugusi tik liela, ka ikvienam ir iespēja sevi pierādīt tādās aktivitātēs, kā ielu basketbols, futbols, florbols, dejas, dziedāšana u.c. aktivitātēs. Šajā sezonā “Ghetto Games” ir spēruši vēl plašāku soli un cenšas kustību ieviest arī Filipīnās.

Martā Ventspils Augstskolā bija iespēja satikt žurnālisti Kristīni Garklāvu un profesionālo skeitbordistu Madaru Apsi. Tikšanās izvērtās ļoti sirsnīga un aizraujoša, interesenti varēja uzdot dažādus jautājumus un uzzināt, kā izveidojušās abu runātāju karjeras, ko viņi dara ārpus darba, kādās aktivitātēs iesaistās un kā pilnveido sevi.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    yolo 10.04.2017, 15:10:07

    mācīs parkoties

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: