Mīļš paldies dāvinātājiem, uzzinot par saņemto Ventas Balss abonementu visam 2011. gadam, ar aizkustinājumu balsī saka viena no dāvanas saņēmējām Edīta Šterna.

 Sirmā kundze visu savu darba mūžu – 38 gadus – nostrādājusi pastā. Ventas Balss no laikrakstiem vienmēr izskatīta pirmā. Ventiņu sieviete abonē 15 gadus, kopš aizgājusi pensijā. Nupat gatavojusies laikrakstu pasūtīt – nākamajiem trijiem mēnešiem, taču tad uzzinājusi par dāvanu.

Šterna neslēpj lielo prieku un pārsteigumu, bet dāvinātājiem – pilsētas domes priekšsēdētājam Aivars Lembergam, viņa vietniekiem Jānim Vītoliņam, Guntim Blumbergam, Didzim Ošeniekam, kā arī Saeimas deputātam Gundaram Daudzem novēl veiksmi un veselību. Kopumā šādu dāvanu saņēmuši 15 ventspilnieku.

Reklāmas nodaļā, kur iespējams abonēt arī laikrakstu, nākas dzirdēt dažādus stāstus. Taču teiciens ar domu: «Bez avīzes nevaru iztikt, tā ir tikpat svarīga kā maize uz galda,» izskan visbiežāk, atzīst nodaļas vadītāja Dagnija Čurkina.

Diemžēl, mainoties dzīves situācijai, arvien vairāk cilvēku avīzi, kas tik pierasti gadu desmitus bijusi līdzās rīta kafijai, abonēt visam gadam vairs nevar atļauties. Tad termiņš sarūk – Ventas Balsi pasūta pusgadam, trijiem mēnešiem, vienam mēnesim. Tieši šie uzticīgie lasītāji, kuriem avīzi liedz krīzes radītās likstas, laikrakstu visbiežāk sauc mīļvārdiņā – par ventiņu. Viņiem tad arī tiks šī Ziemassvētku dāvana.

Arī viens no dāvinātājiem, Guntis Blumbergs, rītu bez Ventas Balss nevar iedomāties: «Mūsu Ventiņa ir daļa no Ventspils. Kā bez ziņām un jaunumiem sākt dienu? Man ir svarīgi laikrakstu saņemt agri, lai to varu izlasīt, malkojot rīta kafiju. Avīze ir kā mīļš draugs. Tāpēc esmu priecīgs, ka varu trijām ģimenēm uzdāvināt iespēju visu nākošo gadu piecas reizes nedēļā gūt izsmeļošu informāciju par to, kas notiek Ventspilī.»

Avīzes abonementu Ziemassvētku dāvanā arī pērn saņēma 15 Ventspilnieki, tā kā šo ziedojumu jau var saukt par tradicionālu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: